Eipä tullu sit helmikuussa päivitettyä blogia ollenkaan, mutta eipä me mitään ihmeellistä tehtykään. Lenkkeiltiin pakkasen sallimissa rajoissa (monena päivänä oli yli -30 ja meidän mittarin ennätys -38!), valvottiin yöt kun katottiin Olympialaisia, treenattiin muutama kerta ja mie yritin epätoivoisesti lukea kirjoituksiin. Mun osalta lukeminen jäikin vain epätoivoiseksi yritykseksi, laiskuuttani päätin lukea vaan kertauskirjat... Nii-in, tuurillahan ne laivatkin seilaa, vai-miten-se-nyt-meni..

Viime viikonloppuna oltiin sit pitkästä aikaa kisaamassa Oulussa! Sinne lähtemistä kyllä vatvoin pitkään, viimeisenä ilmoittautumispäivänä kävin sit treenaan ja päätin, että kyllä me lähetään kisaamaan. Helmikuussa kun ei kauheasti treenattu ja varsinkin Riimin treenit meni "hieman" vaihtelevasti.. Kauheasti en siis kisoilta odottanut, joten tuloksien puolesta kisat meni paremmin mitä odotin

Riimin kisat meni juuri niin vaihtelevasti kuin treenailutkin; ensimmäinen rata oli aivan loistava ja toinen oli ihan hyvä. Ekalle radalle sain itelle tosi varman fiiliksen päälle, tiesin mitä menen sinne tekemään ja luotin Riimiin. Rata meni siis tosi upeesti, ainoastaan enne keppejä tapahtui pientä sähläystä, mutta muuten tosi hyvää menoa. Tuloksena siis 0-voitto! Ja tästä mun ja Riimin varmaan parhaasta radasta ikinä VOISI olla videomateriaalia, mutta.. Rakas hovikuvaajani oli sitten laittanu tallennuksen pois päältä juuri kun me mentiin Riimin kans radalle.. Kiitti iskä, ei tartte pelätä, että kauheen usein pääsisit kuvamaan..

Toiselta radalta Riimille sitten hylsy.. heti kahden esteen jälkeen. Lyhyesti: mie en ilmeisesti ikinä opi, että tuo elukka juoksee heti kontakti esteille kun sellaisen näkee. Radalla oli sit ihan hyviä pätkiä, mutta silti oli huomattavasti enemmän säätöä kuin ekalla radalla. Ihan kuitenkin hyvä mieli jäi radasta! Riimin kans meillä on vaan ongelmana tuo tulosten epätasaisuus: kisoissa me ollaan tähän asti aina menty ääripäästä toiseen.  

Tamin kans kisattiin sitten lauantaina vaan hypäri, kun halusin kokeilla miten koira menee isossa hallissa ennen sunnuntaita. Rata oli kiva, ihanneaika oli taas sellainen, että rataantutustumisessa mietin, ettei meillä kestä tehdä yhtään virhettä jos halutaan ihanneaikaan ehtiä. Rata oli tosi sujuva, kunnes sitten radan loppu puolella mun ohjaus meni taas hosumiseksi ja Tami ehti melkeen mennä pussiin.. Sain kuitenkin Tamin kääntymään pussin suulta. Tuo lenkki sitten maksoi meille sen nollan, ihanneaika ylittyi 0.3 s. Eipä siellä muutkaan oikeen ihanneaikaan päässeet, sillä meidän sijoitus oli toinen!

Sunnuntaina kisasin sit pelkästään Tamilla. Eka rata oli ihan mahoton juoksurata - mittaa radalla oli melkeen 200 m! Tamilla kun oli vielä oikeen turbovaihde päällä niin voin sanoa, että olin muutamassa kohtaa aika k..essa. En varmaan tehny yhtään suunniteltua ohjauskuviota, improvisoin sit matkan varrella  Muutama ylimääräinen lenkki ja pyörähdys radalla tuli, mut päästiin kuitenkin nollalla maaliin ja sijoitus oli 4. Meillä menee nyt Tamin kanssa samalla lailla kuin Janne Ahosella olympialaisissa: aina kun tehdään rehellinen nolla niin sijoitus on 4. Mut kyllä me tästä vielä parannetaan!

Toisella radalla meillä mopedi karkas vähän käsistä.. Tami tuli alun sellaisella vauhdilla, että kun yritin vääntää ne ohjauskuviot mitä olin radalle suunnitellut niin olin auttamattomasti myöhässä ja Tami hyppäs kolmannen hypyn väärin päin. Rata oli muutenki yhtä kaaosta, en vaan yksinkertaisesti ollu pysyä Tamin kyydissä ja tuloskin oli miljoonakertainen hylsy. Silti oli tosi mukavaa mennä Tamin kans, kun sillä oli joka radalla hirvee raivo päällä!!

Ainiin, tällä kertaa kisat sujuivat mun ja Tamin osalta ihan rauhallisissa merkeissä, ei tarttenu käydä laittaan jäykkäkouristusta Pakkasrallissa Tami kävi niin kierroksilla lähdössä, että kun aloin heittämään hihnaa pois (ja T alkoi tavoitella hihnaa) niin T tikkas mua vahingossa käteen. Kädestä tuli aika paljon verta, mutta ei kuitenkaan niin isoa reikää, että olis tarttenu tikkejä laittaa. Kotona sit tajusin, että mulla ei ole enää jäykkäkouristusta voimassa, kun en muistanu käydä sitä sillon ysillä ottamassa.. Eihän se ollu menny kun puolitoista vuotta sitten vanhaksi..

Viime päivitykset kun on ollu pelkästään kisaraportteja niin lupaan, että seuraava päivitys liittyy ihan johonkin muuhun kuin kisaamiseen! Seuraavaa kisaraporttia kyllä saatte odottaa, meidät kun näkee kisakentillä varmaan vasta toukokuussa...