Tänä vuonna matkasimme erkkariin minun, Katin, Riikan ja koirien voimin. Täytyy sanoa, että reissu oli älyttömän mukava ja hauska, ei kyllä tämä seikkailu ihan heti unohdu;) Matkaseurueemme starttasi perjantai-iltapäivänä meiltä noin klo 13 aikoihin. Heti ensimmäisen kilometrin kohdalla Katin lompakko aiheutti meille hiukan draamaa: se oli unohtunut auton konepellille ja lensi siitä sitten tielle.. Siellä sitte etsittiin vähän aikaa yhtä kadonnutta korttia joka kyllä lopulta sitten löytyi ja pääsimme jatkamaan matkaa :D

Illalla pääsimme määrän päähämme Kankaanpäähän joskus kymmenen aikoihin (ellen ihan väärin muista) ja menimme yöksi Tarjan Handskes-päiviä varten vuokraamaan mökkiin. Paikka oli todella ihanteellinen pitää koiria: ne saivat juoksennella miten halusivat, kun ei ollut mitään teitä tai vastaavaa lähelläkään.

Aamulla sitten me lähdettiin Riikan kanssa ajelemaan kohti erkkaria. Yllättäen vähän myöhässä kun allekirjoittanut ei jaksanut nousta ihan sillon kun olisi pitänyt;) Tarja oli tehnyt meille tosi hienon kartan millä päästään perille, mutta kuskilla ja hänen kartturillaan taitaa olla kartan lukemisessa kertauskurssin paikka, sillä päädyimme jonnekkin tunnistamattomaan paikkaan missä oli vain puita.. Siitä sitten soitto Tarjalle ja saatiin kuulla, että oltiin ihan väärässä paikkaa;) Hiukan sitten soveltaen löysimme takaisin ihmisten ilmoille ja ehdimme paikan päälle varttia ennen valiourosten arvioitua alkamista. Tamin kanssa pyörähdimme kehässä (valiouroksissa oltiin ekaa kertaa ja mahdollisesti myös viimeistä;)) saaden ERI:n. Arvostelu oli ihan kiva, tuomarin mielestä Tami oli vain aivan liian kevyt hänen makuunsa..

Tämän jälkeen esitin urospennuissa "Leevin" (Handskes Dristig Julle). Leevi esiintyi todella kivasti ottaen huomioon, että poika oli ekassa näyttelyssään. Leevin sijoitus lopulta PEK 3 KP. Kiitokset Leevin omistajille, että sain viedä tämän ihastuttavan pojan kehässä!:)

Sitten odoteltiin hetki ja juteltiin tuttujen kanssa (tapasin mm. Riimin papan Aatun joka oli todella fiksun oloinen ja komeannäköinen herrasmies:)) kun menin sitten Saagan kanssa kehään. Saaga esiintyi todella kivasti, tyttö ei kuitenkaan ollut tuomarin mieleen ja sai H:n, mutta todella hyvän arvostelun.

Näyttelyn jälkeen lähdettiin sitten takaisin Kankaanpäähän Handskes päiville. Siellä oli paljon handskeslaisia ja heidän ihmisiiän, en edes muista kaikkia:) Oli kyllä mukava nähdä sellaisiakin gööttejä joita ei ole tavannut(/ tai tavannut vielä) näyttelyissä. Vietettiin siellä mukava ilta ja lähdettiin sitten sunnuntaiaamuna ajamaan takaisin kohti Rovaniemeä. Täytyy vielä mainita, että lopuksi mie sitten vielä aiheutin draamaa. Kävimme Oulaisissa syömässä ja mie aloin laittamaan lasia pöydälle kuten arvata saattaa laitoin sen huonosti ja se sitten kaatu.. suoraan Riikan käsilaukkuun missä oli kännykkä ym, tärkeät tavarat;) Kerrottakoon, että kännykkä selvisi hengissä samoin kaikki muut tavarat. Selvittiin kuitenkin ehjin nahoin Rovaniemelle takaisin ja mie olin kotona joskus puoli yhdeksän aikaan.

Kiitokset mukavasta reissusta Riikalle ja Katille! Yöpymisestä ja mukavista Handskes päivistä (ja siitä, että meän ei Handskes koirat oli sinne tervettulleita. Ja Tami tietenkin kiittää "ruokinta avustuksesta", Tami varmasti ajattelee sun antamia herkkupaloja aina syödessään kuivia raksuja kipostaan ;)) kiitokset menee Tarjalle! ONNITTELUT vielä Tanjalle ja Ricolle erkkarin mahtavasta menestyksestä!!:)

Kankaanpäässä ennen erkkariin lähtöä:

821044.jpg

821079.jpg

821080.jpg

821077.jpg

Tässä näin alkuun muutama kuva Handskes päiviltä. Lisää kuvia tulee taikka sitten ei:) Kaikkiean koirien nimiä en muista enkä niitä kaikki ala kyllä arvuuttelemaankaan;)

Tässä osa porukasta juomatauolla (vai ihastelemassa Tumpun ruusukkeita?)

821047.jpg

821048.jpg

Handskes e-pentueen narttu

821049.jpg

Handskes d-pentueen uros

821054.jpg

Nuttu ja joku handskes e-pentueen uros

821056.jpg

Joku Handskes e-pentueen uros

821060.jpg

Rokki

821073.jpg

Nuttu

Tamista en jaksanu mitään kuvaa ottaa, mutta innostuin sen verran, että sain Riimistä uuden poseerauskuvan! Tässä meän pikku miäs:)

821153.jpg