Eilen hypättiin Tamin kanssa klo 10.14 lähtevään junaan, päämääränämme oli Oulu ja Vinhallan eläintarha:) Ja siellä oli monta söpöä menijää:) Olivat aivan ihania kun yrittivät kävellä jo tosi kovasti ja murinakin kuulosti varsin uhkaavalta;) Tami lähti mukaan näytille muutamalle pennun ottajalle, oli kyllä tosi mukava nähdä millaisille ihmisille lapsukaisia on menossa:) Kiitokset Elinalle kun saatiin käydä katsomassa lapsia!!:) Ne oli näääin söpöjä;

1016630.jpg

1016632.jpg

1016634.jpg

1016635.jpg

1016638.jpg

1016639.jpg

Meillä on jo nääin iso kita;)

1016643.jpg

1016650.jpg

Torstaina intouduttiin sitten Jonnan ja Asgeirin kanssa treenaamaan agilityä. Treenin alku oli varsin mielenkiintoinen kun allekirjoittanut oli ottanut kahdelle koiralleen vain yhden remmin mukaan;) Siinä sitten hetki pähkäiltiin, että mitä tehdään, lopulta kumminkin päädyimme laittamaan Tamin kaulahuivilla kiinni;D

Tamilla ei jätöt taas oikeen onnistuneet. Tami oli tosi kierroksilla, haukkui ja pyöri, mutta kun otin kunnolla haltuun niin sitten se jäi jotenkin. Ainoa vaan, että muutamalla kerralla ryömi/ hiipi. Palautin ja sitten koitettiin uudestaan. Huoh, olispa samanlaista kärsivällisyyttä kisoissakin. Muuten pätkät meni tosi hyvin, otin pääasiassa etenemistä ja Tamihan eteni! :O Ihan huippua:)

Riimi taas yllätti toden teolla. Ollaan otettu oikeestaan vaan pitkää ja suoraa putkea / päästä vähän kaarella olevaa. Nyt sitten kokeiltiin sellaista putkea missä oli ihan kunnolla kaarta, Riimihän meni vauhdilla:) Sitten testattiin muutama vaikea kulma ja lähetystä kauempaa. En ollut uskoa silmiäni, kun Rii meni tosi vaikeita kulmia vauhdilla eikä epäröinyt yhtään! Oli kyllä hyvät reenit molempien osalta.

Tamin kaulahuivi look;)

1016706.jpg

Pojat tekee putke, ensin Tami:1016686.jpg

Riimi:

1016690.jpg

1016692.jpg

Tänään käytiin sitten Riimin kanssa pyörimässä pitkästä aikaa Lordi aukiolla. Vilskettä ja vilinää oli tänään normaalia enemmän nimittäin siellä oli joku saamelaisten tapahtuma (?). Riimi oli aluksi vähän silleen, että "mihin ihmeeseen sie olet minut tuonu?", kun musiikki pauhasi jne, mutta tottui kuitenkin nopeasti paikkaan. Otti tosi hienosti kontaktia ja käyttäytyi tosi fiksusti:)