*lisätty Riimistä ja palkinnoista kuva alas

Nyt ollaan sitten selvitty Oulun näyttelyistä. Näyttelypaikka oli ihan kamala, lauantaina oli yöllä satanut vettä ja nurmikenttä oli muuttunut suoksi.. Kyllä siinä taisin kerran jos toisenkin miettiä, että mitä ihmettä mie täällä teen, rämpiessäni siinä suossa kohti göötti kehää. Ja siinä vaiheessa kun mentiin kehään, minä ja koirat yltäpäältä paskassa, pelastuttuani täpärästi lentämästä nenälleni kengän tarttuessa mutaan , fleece ja pitkät kalsarit päällä +21 ilmalla (niin joskus viime viikolla säätiedotus lupas lauantaille vettä) käväisi pienessä mielessäni, että onko tässä järjen hiventäkään. Jos jotakin positiivista yritetään hakea niin kehässä ei ainakaan mennyt hullummin :)

Riimi yllätti positiivisesti ensinnäkin esiintymällä siinä suossa tosi hyvin ja saamalla tuloksen JUN ERI/1, PU1, SERT, VSP!! Ja ennen kaikkea arvostelu oli tosi kiva "Maskulint huvud. Korrekt bett. Mycket bra skuldra, rygg och kors. Välutvecklad bröstkorg. Bra päls. Mycket goda rörelser. Bra temperament. Lovande junior." Tuomarina siis Jahn Stääv, Ruotsista.

Myös Saaga oli mulla mukana ja me pyörähdettiinkin kehässä tuloksella NUO H, ja saaden mukavan arvostelun. Tuomari hieman harmitteli, että joutui Saagalle H:n antamaan kun piti tästä kuitenkin kovasti. Neitonen esiintyi myös kivasti vaikka ollaan päästy vain muutaman kerran harjoittelemaan :)

Sunnuntaina sää ei kyllä parantunut ollenkaan. Sillon joskus kun katoin sitä säätiedotusta, Oulussa ei pitänyt sataa vettä sunnuntaina. Kun päästiin Ouluun sää ei näyttänyt lupaavalta, vettä ripsi jo vähän. Ennen kehää sitten mulla oli kädet melkeen kyynärpäitä myöten ristissä, ettei vain sataisi... ja totta hemmetissä alkoi sataa.. Tällä kertaa mulla ei ollut takkia, ei sateenvarjoa eikä mitään mitä mulla oli eilen. Jestas voi ihminen olla fiksu. Kehä oli ihan märkä ja minähän sitten (tietenkin.. kukapa muukaan) lensin kehässä perseelleni.. ;) Riimi kuitenkin esiintyi tosi hyvin ja täpäkästi vaikka satoikin vettä ja siihen olen toosi tyytyväinen! Tuomarin mielestä Riimi oli kuitenkin liian kevyt joten tänään saatiin EH/1. Arvostelu kuivuu jossakin.. Saagan kanssa otin sitten rauhallisemmin, enkä lentänyt kertaakaan! Saaga sai tänään myöskin H:n, esiintyi kuitenkin ok.  Lisäksi Riimi esiintyi Region'sin kasvattaja ryhmässä joka oli ROP-kasvattaja! Tamin Tiivi tytär (Vinhallan Viljaneito) menestyi myös loistavasti ollen PN 3 ja vara-sert! Onnea Elina! 

Niin ja niitä kuvia tulee sitten joskus kun toivun tästä reissusta.. Jonnalle kiitos matkaseurasta! Elinalle kiitos treeneistä ja sateenvarjon lainasta (ja eräs nelijalkainen pyytää anteeksi vahinkoaan;)!  

1730356.jpg