Pientä päivitystaukoa on nyt ollut koeviikon takia. Koeviikko on onneksi nyt ohi (tässä vaiheessa totean, että se on vain ohi sillä epäilen, ettei mennyt kauheen hyvin;)) ja tänään olen viettänyt ansaittua vapaapäivää. Tänään ollaankin ehditty touhuilla kaikenlaista kivaa :)  

Päivällä mentiin poikien kanssa kasvihuoneelle treenaamaan agilityä. Ensin tehtiin Riimin kanssa putkea, mikä meni tosi hienosti. Haki taas tosi hienosti vaikeista kulmista ja meni vauhdilla. Treeneissä kyllä parasta oli kun käskin Riimin istumaan ja pystyin itse peruuttamaan jo kaksi askelta!! Jippii! Se ei ole aiemmin kestäny sitä kun mie liikun, joten tää oli kyllä työvoitto :D

Tamin kanssa meni jotenkin. Hyödynnettiin valmista ratapätkää, mikä sisälsi pitkän loppusuoran. Oma liikkuminen oli aivan hukassa ja Tamikin oli niin kierroksilla, että mun huono liikkuminen ei kyllä parantanu tilannetta. Otetiin alku muutaman kerran ja harjoiteltiin sitten lopuksi vain sitä suoraa. Tami kyllä irtosi aika kivasti ja jätöt onnistui hyvin, jos jotakin positiivista yrittää hakea.   

Illalla sitten vielä Rupellihännän kanssa sosialistamisrinkiin. Oltiin tällä kertaa Kauppatorilla eli toisten koirien lisäksi oli hieman enemmänkin hulinaa ympärillä. Ensin otettiin vieressä olevan kaupan edessä ohitusharjoitusta silleen, että toinen koirakko lähti kävelemään muutaman metrin meidän jälkeen ja toinen tuli vielä vastaan. Meni hyvin, Riimi piti kontaktia eikä vilkaissut kertaakaan muualle. Tämän jälkeen otettiin luoksetuloa. Sekin meni loistavasti, Riimi tuli niin lujaa kun töppöjaloillaan pääsi :) Lopuksi vielä luoksepäästettävyyttä, ekalla kierroksella ohjaaja vain kätteli ja sitten tokalla kierroksella katsoi koiralta hampaat jne. Tämäkin meni kivasti, vaikka aluksi epäilinkin, ettei Riimi pysy paikallaan kun ohjaaja tulee kättelemään, mutta kakara yllätti ja istui tosi sievästi :) Kaiken kaikkiaan tosi onnistuneet treenit. 

Kumpi onkaan kumpi?

1090888.jpg

1090887.jpg

1090890.jpg

1090891.jpg

Muutama lumikuono:

1090896.jpg

1090905.jpg

1090898.jpg

1090903.jpg

1090907.jpg

Tää oli ihan pakko laittaa. X-rotuinen Muska ja Saaga kävi meillä leikkimässä, kuvassa Riimi the Hurja on hieman pinteessä ;) 

1090909.jpg

P.S Ettei kellään vaan jää häiritsemään niin ekassa kuvassa Riimi on kuvassa vasemmalla ja Tami oikealla. Takaapäin katsottanu pojat tunnistaa siitä, että Tamilla on tiukemmin kiertynyt häntä.