Luulin, että meidän agilityn alkeiskurssin hallittavuustesti olisi vasta ensi kuun alussa, joten yllätyin kun maanantaina ilmoitettiin, että meidän testi olisi tänään. Mie olen siis jännittäny maanantaista asti, että miten meidän käy kun se paikalla olo ei ole tuntunu kauheen varmalle.. Aamulla sitten alkoi jännittää vielä enemmän kun meidän Herra Hienohelma -joka vielä syksyllä rakasti vettä- ei suostunut istumaan märkään maahan! Kenttä oli sitten mun tuurilla ihan pelkkää sosetta kun päivällä lämpötila oli 6 astetta plussan puolella. Itse testissä Riimi ei muistanut ollenkaan, että maa oli märkää:  Riimi makoili ihan rauhallisena kun odotettiin omaa vuoroa.  

Luoksepäästävyys: Koiran ei tässä tarvinu pysyä paikallaan vaan sai mennä tervehtimään testaajaa. Tässä ei mitään ongelmaa, Riimi oli meni häntä heiluen testaajia vatsaan ja yritti tunkea syliin ;)

Kontaktikävely: Tämä meni tooosi hyvin! Pujoteltiin toisten koirien välistä ja siinä oli matkan varrella narupallo ja ruokakuppi. Riimi piti koko ajan kontaktia eikä välittäny häiriöistä ollenkaan :)

Paikalla olo: Riimi ei empiny yhtään istumista! Pysyi muutenkin hyvin, oli tosi rauhallisen näköinen eikä yrittänytkään lähteä perään. Jes :) 

Luoksetulo: Rii jäi paikalleen hyvin, odotti rauhassa ja tuli vauhdilla.

Eli testi meni siis läpi :) Tosi tyytyväinen olen ite, se oli kyllä parasta Riimiä; se keskittyi, teki täysillä ja meillä oli ihan sika kivaa. Nyt sitten jännitetään, että riittääkö tämä meidän suoritus sitten kurssipaikkaan. Hakijoita on niin paljon, että vaikka päästiinkiin toi testi läpi niin ei ole varmaa päästäänkö itse kurssille. Hyvä fiilis jäi ainakin testistä, nyt sitten odotellaan, että miten meidän käy :)