Nyt mekin olemme kotiutuneet Kajaanin reissulta :) Kiitokset Riikalle ja Saagalle mukavasta matkaseurasta!!

Näyttely pidettiin tavalliseen tapaan Kajaanin Pallohallissa. Riimi oli ensimmäistä kertaa  näin suuressa koira tapahtumassa ja yllätti minut suhtautumalla äärimmäisen rauhallisesti koko paikkaan ja ympärillä oleviin ihmisiin ja koiriin. Göötit tuomaroi suomalainen Leni Finne. Riimi esiintyi todella hyvin siihen nähden mitä ollaan treenattu (lue: ei olla treenattu kun kerran;) ja mun kauhukuva Riimistä, joka ei osaa esiintyä oli turha. Tuomari piti Riimistä; puhutteli Riitä "Lenin kultana" ja lopulta palkitsi Riimin Rop-pentuna :) Saagakin esiintyi Riikan kanssa tosi kivasti tällä kertaa tulokseksi tuli kumminkin H, kivan arvostelun kera. Olin ilmoittanut Tamin illan agility starttiin, mutta monien sattumien johdosta tein päätöksen olla starttaamatta ollenkaan (tähän vaikutti mm. se, että Tami on ollut hieman jumissa enkä ehtinyt viedä sitä hierottavaksi ennen kisoja, joten päätin etten ota sitä riskiä, että "rikkoisin" Tamin)

Kehien jälkeen pyörittiin jonkun aikaa näyttelypaikalla ja sitten lähdettiin hotellille. Hotelli oli mukavasti vähän kauempana keskustasta ja siinä takana oli aivan ihanat pellot missä pystyi päästämään koiria juoksemaan :) Hotellihuoneen kanssa olikin sitten hieman ongelmia;) Nimittäin Riikan tullessa suihkusta, melkeen puolet pienestä hotelli huoneestamme lainehti.. Mie en edes huomannut aiemmin mitään ennen kun Riikka tuli suihkusta ja ihmetteli miten suihkukaapissa vesi oli noussut niin korkealle.. ja seuraavaksi ihmeteltiin veden määrää kylpyhuoneen oven edessä ja muualla huoneessa. Onneksi respan henkilökunnalla oli tarjota meille toinen hotellihuone ja pääsimme evakkoon vastapäiseen huoneeseen :)

Saaga ja Riimi hotellilla.

1190339.jpg

Näyttelyn jälkeen molemmat rentoutuvat hieman omalla tyylillään ;)

1190346.jpg

1190350.jpg

Saaga parkaa ei ruokittu koko reissulla.. ei ainakaan neidin omasta mielestä tarpeeksi;

1190319.jpg

Tänä aamuna sitten lähdimme hotellilta ajamaan kohti Oulua. Oulussa piipahdimme Elinan luona katsomassa Tamin Tiivi tytärtä. Tiivi oli kyllä suloinen, my laav <3 ;) Tiivi oli oikeen tomeran oloinen ja hirvittävän reipas göötti tyttönen. Ei paljoa tyttöä hetkauttanut kun kolme vierasta koiraa kera omistajineen ilmestyi paikalle:) Kiitokset Elinalle kun saimme piipahtaa kylässä!

Vasemmalta Tiivi (Vinhallan Viljaneito), Tami, Saaga, Vinha (Tiivin emä, Cimillan Glory Lo) ja Riimi

1190373.jpg 

Perhepotretti; Vinha, Tiivi ja Tami

1191217.jpg

Tässä muutama perä.. Ne oli hienosti kun aloin ottamaan kuvaa ;)

1191183.jpg

Riimi ja Vinha

1191184.jpg

1191186.jpg

Tää on Riimin erikoisalaa.. Näyttää aivan super fiksulta kuvissa:

1191189.jpg

Tiivi:

1190378.jpg

Blogin päivittäminen on viime aikoina hieman jäänyt muiden kiireiden takia. Joululoma on nyt kuitenkin takanapäin ja huomenna palaan takaisin kouluun (*huokaus*). Joululomalla ei tosiaankaan tehty mitään kummallista, sillä itse olin kipeä melkein koko loman (tunnolliset opiskelijat sairastavat lomalla;). Yritämme kuitenkin aktivoitua blogin päivityksessä :) Ja lupaan päivittää heti Riimistä kuvia palkintojen kanssa kun saan otettua ;)