Hiihtolomalla en kauheesti ehtinyt ajatella blogin päivitystä niin tässäpä tätä tarinaa ja kuvia sitten tulee ;) Mitään koulujuttuja en saanu aikaseksi niinkun oli tarkoitus, mutta ainakin kameran kanssa olen heilunut sitten senkin edestä. Hyviä kuvia olis ihan hirveesti, oli kauhee vaikeus valita kuvia tähän juttuun. Mutta mikäpä siinä kuvatessa kun pääasiassa oli hyvät ilmat! 

Lauantaina (1.3) käytiin mummon ja papan luona kylässä Rattosjärvellä (noin 50 km Pellosta itään päin). Siellä lenkkeiltiin, ensimmäistä kertaa tälle talvelle,  jäällä joka oli mukavaa vaihtelua metsässä lenkkeilylle. Tässä "muutama" kuva:

1340690.jpg

Pojat ja hieman maisemaa, ensin Tami:

1340694.jpg

1343910.jpg

Riimi:

1343947.jpg

Riimillä oli ihana aarre, joka olis kelvannu myös Tamille:

1343916.jpg

Kun Riimi unohti aarteen lenkin varteen, alkoi Tamin kiusaaminen

1343944.jpg

1343955.jpg

1343957.jpg

Riimi vaanii...

1343937.jpg

.. ja hyökkäys!

1343939.jpg

1343960.jpg  

Rattosjärvellä oli hieman enemmän lunta entä meillä;

1343931.jpg

1343933.jpg

Sunnuntaina (2.3) käväistiin Riimin kanssa mätsärissä. Meni ihan kivasti, vaikka vähän harmittaa kun omistaja ei jaksanut antaa ihan kaikkeaan. Syynä siihen oli kun musta tuntui niinkun olisin katujyrän alle jäänyt, kuumetta oli 38 astetta, mutta päätin silti jaksaa lähteä. Mikä kyllä kaikesta huolimatta kannatti, siinäpä sitä taas näki mitä meidän pitää treenata ennen ekaa näytelmää ;) Riimi seisoi kehässä tosi hienosti, mutta liikkeet olikin sitten sellaista askel-askel-hyppy- meininkiä tai sitten Riimi teki tosi hienoa toko seuraamista ja jalat meni vähän miten sattuu;) Riimi hurmasi tuomarin iloisella esiintymisellään ja niinpä me voitettiin parinamme ollut karkeakarvainen mäyräkoira eli saatiin punainen nauha. Punaisten kehässä ei enää sijoitettu, mutta kokemuksena tosi hieno!

Keskiviikkona (5.3) Saaga ja Riikka kävi kylässä. Pojat oli tosi innoissaan ja virtaa niillä riitti, kun olivat mun kuumeilun takia jääneet vähän vähemmälle lenkitykselle. Käytiin sitten pitkä metsälenkki ja harjoiteltiin vähän näytelmiä ja kuvattiin koiria.

1348754.jpg  

Saaga ja Riimi riekkuu feat. maitopurkin pala ;)

1348759.jpg

1348762.jpg

Keskiviikkona Region's E-pentue täytti 10 kk, Riimi onnittelee sisaruksiaan! Tässä Riimi -Riiviöstä 10kk potretti ;)

1348755.jpg

Eilen oltiin Tamin kanssa Emilia Rainetojan agilitykoulutuksessa. Ite olin kyllä jotenkin kauheen väsynyt enkä jaksanut laittaa itseäni täysillä peliin ja Taminkin tekemisestä näki, etten ite ollut ihan täysillä mukana. 

Eka pätkä oli ratana melko helppo, mutta me onnistuttiin Tamin kanssa säveltämään siitä jotakin ihan hirveää. Tami oli kauhean kierroksilla, olin varmaan tuonut sen liian aikaisin katsomaan toisten koirien ratoja ja itellä ote koiraan herpaantui, joten se oli ihan katastrofi. Lisäksi Tami varasteli lähdöistä taas ihan törkeesti ja kun palautin sitä niin näytti tyyliin keskisormea (vai pitäiskö sanoa keskitassua?) ja oli taas silleen "en mie kuule yhtään mitään".. murr. Saatiin tohon lähtöön tosi hyviä vinkkejä, en malta oottaa että päästään kokeilemaan :) Kouluttaja kiinnitti myös huomiota Tamin käännöksiin, jotka se vetää välillä tosi pitkiksi. Osaksi syy oli kyllä mun myöhäisessä käskytyksessä, mutta kävi myös ilmi, että Tami pitää ohjata esteelle vähän vinosti niin se kääntyy paljon sulavammin (en osaa tarkemmin selittää). 

Toiseen pätkään sain itseni tsempattua ja meni paljon paremmin ja saatiinkin siitä kehuja :) Teemana oli sylikääntö ja se onnistui meiltä yllättävän hyvin! Meillä on vaan selvästi keppi ongelma, nimittäin mie en oikeen vieläkään tiedä miten mun pitäs sijoittua, että Tami hakis sen ekan välin. Jos sitä menen auttamaan se alkaa komentamaan, mutta jos en auta se komentaa siltikin.. huokaus. Tätä pitää nyt alkaa purkamaan jotenkin.

 Muuten olen tosi tyytyväinen koulutukseen, kouluttaja oli tosi hyvä ja saatiin paljon vinkkejä meidän onkelmiin :)

Muuten ollaankin sitten vaan oltu ja ulkoiltu, tässä vielä pari kuvaa eilisesltä lenkiltä:

1355448.jpg 

1355447.jpg