.. sillä meidän Piiku täyttää jo 11 vuotta! Käytöksestä tosin voisi päätellä, että Pii on -11 vuotta.. Ikä ei tunnu missään kun se innostuu riehumaan Riimin kanssa tai päästessään metsään juoksemaan :) Onnittelut siis meidän ihanalle teräsmummulle! :)Tässä muutama kuva Piistä, kuvat on otettu muutamaa kuukausi sitten.

2060408.jpg

2060399.jpg

Paitsi tämä kuva teräsmummusta on viime viikolta ;)

2060377.jpg

Tänään käytiin Riikan, Saagan ja Tamin kanssa lonkka- ja polvitutkimuksissa Pellossa. Tami sai polvista lausunnon 0/1. Eläinlääkäri tutki Tamin oikeaa polvea moneen kertaan ja pohti onko se 0 vai 1, se oli kuulemma siinä rajalla. Päätyi kuitenkin laittamaan lausuntoon 1. Vasen polvi oli selvä 0. Halusin kuvata Tamin lonkat uudestaan, koska sillon kun se kuvattiin se oli nuori ja vasemmassa lonkassa oli silloin löysyyttä. Halusin nähdä, että onko lonkissa tapahtunut muutoksia. Oikea lonkka oli C, mutta eläinlääkärin mukaan vasen voisi olla B. Sitä hetken pohdittuaan hän tuli kuitenkin siihen tulokseen, että todennäköisyys siihen, että se saisi saman lausunnon myös Kennelliitossa olisi melko pieni. Joten en lähettänyt niitä kuvia Kennelliittoon. Pääasia, että lonkissa ei ollut merkkiä nivelrikosta tai mistään muusta!

Saaga sai polvista lausunnon 0/0 ja lonkatkin lähti hyvillä arvioilla Kennelliittoon, nyt vaan odotellaan mitä sieltä sitten tulee lopulliseksi lausunnoksi! :)