No joo, taas vähän laiskasti tullu päivitettyä ;) Viime viikonlopun kuulumisia sen verran, että pääsin tapaamaan Tamin lapsosista Zipin (Vinhallan Viikinkitaru) ja Tiivin (Vinhallan Viljaneito).

Zippiä nähtiin täällä Rovaniemellä tokokisojen merkeissä. Riimi oli myös mukana turisteeraamassa. Veikkapuolet tuli tosi hyvin toimeen keskenään, kävivät uimassa ja vetivät kunnon rallia lammen ympärillä :) Niin ja Riimin tuntevat, uskokaa tai älkää, R siis ihan oikeasti ui! Vaikka juuri ennen tätä historiallista hetkeä totesinkin Sonjalle, ettei se meiän Riimi mene suurin surminkaan uimaan niin sinne se vaan meni! :) Zippi nyt sitten olikin ihan uimamaisteri, ei ole ainakaan tullut isäänsä ;)

1781021.jpg

1781024.jpg

1781027.jpg

Sitten näitä tönötyskuvia, Zippi melkeen 10 kk

1781012.jpg

1781018.jpg

Sunnuntaina sitten lähdettiin Tamin kanssa käymään reissu Oulussa. Siellä käytiin treenailemassa agia kera Elinan ja Tiivin. Tami teki kaksi lyhyttä rata pätkää, missä treenattiin mm. välistävetoa. Tami toimi ihan hyvin, se keskittyi hyvin ja muistaakseni oli jopa hiljainen (siis hiljainen Tamiksi). Eikä se kuumunu liikaa, eikä purru, eikä pyöriny.. Eli oli hyvät treenit ja ainakin mulla oli tosi kivaa tehdä Tamin kans :) Niin ja täytyy mainita, että koin kyllä todellisen \"ahaa\"- elämyksen ja nyt tiedän miksi Tamilla tulee joskus eka rima alas! Elina huomas, että teen sellaisen tosi äkkinäisen liikkeen, samaan aikaan kun kutsun Tamia > sillä tulee kiire ja rima alas. Tätä on vähän hankala selittää, mutta agility ihmiset tietää, että kun teet koiralle ns valelähdön. Siinä sitten olet ite muka lähdössä ja teet sellaisen nytkäytyksen. Niin mie teen sen mutta heilutan jotenkin oudosti kättä ja ja... teen jotakin muuta tosi idioottimaista. Okei, kukaan ei varmaan tajunnu mitään ja mie en osaa tätä tämän paremmin selittää joten antaa olla ;) Mutta ratkaisuna tähän on se, että mie maltan lähdössä; kutsun ensin koiran ja lähden liikkeelle vasta sitten. Sillon ei tule tätä nytkähdystä;)

Tamin treenien jälkeen Tiivi treenas myös. Oli tosi mukavaa nähdä kun Tiivi tekee agia, siis se oli niin taitava tyttönen! Niin ja treenien jälkeen otettiin myös kuvia, tässä Tiivin ihana söpöstelykuva :)   

1781040.jpg