Tänään käytiin Tamin kanssa vielä agilitykentällä ottamassa pienimuotoiset treenit ennen rotumestaruuksia. Tai siis alkuperäinen tarkoitushan oli, että kaverini olisi tullut katsomaan treeniämme ja antamaan neuvoja, mutta hän kun on sellainen ihminen joka, a) tulee vartin myöhässä tai b) tulee puolituntia myöhässä tai c) ei ollenkaan (tai siis unohtaa ilmoittaa, ettei pääse). Tänään siis vaihtoehto c on oikea, joten treenasimme ominpäin;)

Tami oli tosi kierroksilla sillä juuri kun olin päässyt kentälle, kaverini soitti ja puhuin "pikku" puhelun, minkä aikana Tami kerkesi kerätä todella kivasti kierroksia;) No, anyway Tami oli kierroksilla, mutta silti kuunteli hyvin. Lähdöt oli taas huonot, mutta kun käytti vähän isompia kirjaimia niin kyllä se sitten pysyi ihan kiitettävästi. Muuten tein helpot treenit, pääasiassa etenemistä ja keppien eri kulmia. Eikä purrut kertaakaan!:D

Huomenna käydään sitten hakemassa koulusta yhdeksännen luokan päättötodistus ja sitten illalla lähdetään Helsinkiin. Niitä kisoja olen kyllä jännittänyt niin kauheesti: pari päivää sitten näin unta, että Tami karkas radalta ja juoksi täysillä Helsingin lentokentälle ja osti äkkilähdön Bulgariaan. Blogin päivittämisestä voi sitten päätellä miten meillä on mennyt: jos on mennyt hyvin matkakertomus on blogissa kotiin tulopäivänä, jos huonosti kertomus tulee parin päivän päästä, jos menee oikeen surkeasti päivitystä ei tule ollenkaan ja me ei olla oltukkaan missään kisoissa;D Pitäkää kuiteskin peukkuja, että menee hyvin!

Tässä vielä kuva Tamista, joka on juuri aloittanut rantalomakauden;) Hyvää kesän alkua kaikille!

629877.jpg