Meillä oli tosi mukava pääsiäinen kun Elina kera Vinhan ja Tiivin saapuivat meille torstaina :) Riimillä ja Tiivillä oli keskenään ihan super kivaa, ne jakso kähistä ja leikkiä nuoren göötin suurella innolla ja energialla aamusta iltaan... Onneksi kuitenkin malttoivat yöt nukkua hyvin :)

Sitten muutama riekkumiskuva, ensin Tiivi ja Riimi;

1412743.jpg

Riimi ihmettelee, kun äidillä ja tyttärellä on tyttöjen juttuja ;)

1412775.jpg

Sitten päätettiin Elinan kanssa taas yrittää ottaa perhepotrettia ;) niinkun aiemminkin tämä tietää kovaa vatsalihas treeniä ;) välillä koettiin epätoivon hetkiä, kun lapset ei jaksaneetkaan enää poseerata..

1412755.jpg

.. sitten tadaa! Saatiin jonkulainen perhepotretti kuiteskin :)

1412771.jpg

Sitten vielä ihastuttava Tiivi <3

1412748.jpg

Lauantai aamuna mentiin sitten Ounashallille, jo perinteeksi muodostuneille pääsiäisen koirapäiville. Tamilla oli luvassa neljä starttia: kaksi agirataa lauantaina ja agirata + hyppyrata sunnuntaina. Tuomarina toimi Kari Jalonen ja tuomariharjoittelijana Jari Tienhaara.

Ensimmäiseen rataan olin tosi pettynyt. Mulla jännitti ihan liikaa pitkän kisatauon takia ja Tami pääsi "kuumumaan yli" ennen starttia. Tami ei meinannut aluksi jäädä lähtöön ollenkaan, mutta jäi sitten. Olo ei ollut mitenkään niin itsevarma mitä se on yleensä kun Tami jää. Nyt mulla oli vaan sellainen fiilis, ettei tästä tule mitään ja eikä siitä tullutkaan. Radalta tuli kielto pituudelta (epäonnistunut takanaleikkaus) ja kielto kepeiltä (en antanu tarpeeksi tilaa hakea ekaa väliä > ei menny, otin uudestaan rauhallisemmin). Olin niin pettynyt koko rataan, omaan ohjaamiseen ja siihen, etten ohjannut lähellekkään niinkun olin rataan tutustumisessa suunnitellut.

Niin sitten se toinen rata.. Tämä on siis se kuuluisa rata, jonka ansiosta en kehtaa näyttää naamani enää meidän treeneissä ;) Terveiset vaan 2-3-luokan treeniporukalle! Ensin en meinannut edes jaksaa yrittää koko rataa kun mulla edelleen kiukutti niin paljon se edellinen rata. Jonnan saarnan jälkeen sain kuin sainkin itseni koottua ja tsempattua yrittämään. Lähtö oli ihan täydellinen: Tami meni ekalla käskyllä maahan, JEE! Meillä oli tosi hieno nolla alla ja arvatkaa mitä kartturi tekee neljänneksi viimeisellä esteellä?! Oikea vastaus: unohtaa radan ja ohjaa koiran sujuvasti väärälle esteelle! ;) Siinä vaiheessa ei edes jaksanu harmittaa, oli nimittäin niin hieno rata! Nyt sitten näin jälkeen päin harmittaa ihan pikkasen, mutta ainakin opin jotakin tosi tärkeää agilitystä ;)

Sunnuntaina lähdettiin liikkeelle uudella tsempillä ja hyvällä asenteella. Päivä aloitettiin hyppyradalla, mikä oli kohtalaisen mutkikas ja ihanneaika melko tiukka. Tami jäi taas ekalla käskyllä lähtöön!! Ainoa kämmi taisi tulla siinä kun tein norskin pussin eteen > Tami tuli nopeammin pussista kuin osasin odottaa > Tami ajautui selän taakse. Muuten tehtiin tosi sujuva ja hyvä rata ja me tehtiin 0!! Siis vitsit olin tyytyväinen, mulla meinas alkaa itkettään kun tajusin sen. Iloani pilasi vain yksi pikku juttu: me jäätiin tuloksissa neljänneksi, hävittiin hiuksen hienosti vain muutama kymmenys kolmanneksi tulleelle. Mutta nyt sillä ei ole enää mitään väliä, nyt ainakin tiedän, että me osataan ja pystytään tekemään niitä nolliakin :) Vaikka me ei sillä nollalla mitään ns "tehdäkkään" niin mulle sillä oli tähän saumaan niin suuri merkitys: sain siitä hirveesti itseluottamusta ja kaikkien treeneissä tulleiden epäonnistumisien jälkeen toi oli kyllä niin voitto! :) 

Viikonlopun viimeinen rata oli agirata. Tami jäi ekalla taas lähtöön (eli lähtöjen osalta meillä oli täydellinen viikonloppu). Tuli yksi kielto hypyltä kun en ohjannut sitä loppuun asti. Sitten kolmanneksi viimeisellä esteellä mun puolihuolimattomasta ohjauksesta johtuen Tami pääsi livahtamaan väärälle esteelle > hylsy. Muuten rata oli tosi hyvä, olen tyytyväinen tähänkin :)

Kokonaisuudessaan olen viikonloppuun enemmän kuin tyytyväinen. Tamin kanssa tehtiin hyviä ratoja ja oli muutenkin ihan älyttömän kivaa. Lähtöihin olen niiiin tyytyväinen, siis ne oli kyllä parasta koko viikonlopun starteissa! Kiitokset vielä seurasta ja tsemppauksesta Jonnalle, Elinalle ja Lauralle! :) Tulehan Elina käymään toistekkin oli tosi huippua kun kävitte ja oli ihanaa nähdä tyttöjä! :)

Sitten muita uutisia mitä en ole kerennyt kiireiden takia päivittelemään. Eli Tamin neljäs pentue syntyi kennel Region'siin 7.3! Pentueen emänä on ihastuttava FIN S MVA Fennican Nonna Norrsken "Zena". Pentueeseen syntyi 4:  3 narttua (kaikki tö) ja yksi uros (pi)! Käykäähän katsomassa lisää juttua Marjon sivuilta eli http://www.freewebs.com/kennelregions/littergpentueg.htm. Tässä kuva koko sakista, ikää 2 viikkoa

1412740.jpg

Ja sitten toinen linkkin missä kannattaa myös ehdottomasti vierailla. Riikka on tehnyt Tamin Saaga tyttärelle blogin joka löytyy osoitteesta www.hippusen.vuodatus.net. Käykäähän lukemassa Saagan juttuja :)