Riimin kanssa käytiin Ylivieskassa jälleen mukavin tuloksin, tällä kertaan kotiin viemisiksi saatiin Vara-SERT (Jun eri/1, PU2)! Lisäksi osallistuttiin Region's kasvattajaluokkaan joka oli ROP-kasvattaja! Kehässä Riimi esiintyi tosi hyvin, ainakin mun mielestä, ja oli ihan älyttömän kivaa mennä sen kans kun se oli koko ajan kympillä mukana :)

Tässä Riimin arvostelu :"Excellent topline, head. Correct bite. Good strong back. Correct set and carriage of tail. Very good parallell movement. Excellent hairquality, in good showcondition." Tuomarina toimi siis Zsolt Lokodi Romaniasta

Pakko vielä hehkuttaa miten tänään tunsin todella suurta ylpeyttä kun omistan näin fiksun nuoren miähen! Ennen junan tuloa kerettiin käydä Riimin kanssa noin tunnin kävelyllä Ylivieskassa (on muuten aika kiva paikka). Riimi osas kävellä niin nätisti löysällä hihnalla, ei puhettakaan, että olis tarvinnu sinkoilla joidenkin ihanien lapsien perään tai mitään! :) Junalla matkustettiin Riimin kanssa ensimmäistä kertaa. Mulla jänskätti vähän, että mitä se kakara mahtaa sanoa junasta ja lemmikkivaunusta jossa oli myös muita koiria. Turhaa jännitin, Riimi oli niinkun se olis matkustanu junalla ainakin sata kertaa aiemmin. Vaikka muut koirat olivat tosi nuoria ja haukkuivat / vinkuivat melkeen koko ajan, R ei välittäny mitään, nukkui vaan koko matkan! Eikä Oulun täpötäydella rautatieasemallakaan välittäny hälinästä mitään, käveli sielläkin hihna löysällä ja tapitti koko ajan mua silmiin! :) Taidan lähteä sen kanssa toistekkin reissuun kun se on noin fiksu miäs :)  

Supersuuret onnittelut Saagalle & Riikalle toisesta SERTistä ja Vara-CACIBISTA (vahvistuu CACIB), Petelle & Monicalle SERTistä, CACIBista ja VSP:stä ja Tuijalle & Karkille ROP:ista ja RYP3:sesta! Kiitokset Riikalle ja Petterille kyydistä, seurasta ja avusta kehän laidalla!

Kamera oli reissussa mukana, mutta pysyi visusti repussa, joten mulla ei sitten ole yhtään kuvia. Me koitetaan ottaa joskus jokunen vara-sert kuvakin. Nyt kuitenkin lähden nukkumaan, väsyttää ihan sikana, kun olen heränny jo 04.45, että kerkeäisin lenkittää Tamin kunnolla ennen reissuun lähtöä.