Perjantaina lähdettiin Riikan, Riimin ja Saagan kanssa kohti Kalajokea, Marjon luokse katsomaan pentuja. Siellä olikin monta reipasta göötin alkua, joilta ei kyllä vauhtia puuttunut ;) Oli mukavaa nähdä Tamin nuorimmaiset livenä ennen kun ne muuttavat uusiin koteihinsa.

Tamin & Zenan tytöt:

1492547.jpg

Tamin & Zenan poika:

1492549.jpg 

Ja muita riekkumiskuvia:

1492554.jpg

1492557.jpg

1492560.jpg

Osattiin me söpöstelläkkin:

1492572.jpg

1492558.jpg

Yötä oltiin myös Kalajoella. Se oli joku maatila matkailu paikka, joka oli oikeen viihtyisä ja mukava. Itse kuvittelin ennen kun mentiin sinne, että se olisi sellainen missä on useampi mökki jonkun maatilan läheisyydessä.. mutta me saatiinkin kokonainen talo vaan meidän käyttöön! Ihan niinkun olis ollu jonkun tutun luona yötä. Ja tosiaan siinä oli pihapiirissä hevosia, aaseja ja pupuja, joita me käytiin sitten katsomassa.

1492538.jpg

1492574.jpg

Tarja, ehkä mie tämän kuvan nähtyäni voin myöntää, että kyllä se Rii näyttää ehkä ihan vähän Tamilta ;)

1492594.jpg

Aamulla lähdettiinkin sitten yhdessä Riikan, Marjon ja Hannan (+koirien Saagan, Sissin ja Option) kanssa kohti Kiuruveden näyttelyä. Ilma oli tosi ihanan lämmin ja oli kyllä mukava kun göötit arvosteltiin ulkona!  Gööttejä oli ilmoitettu 8 (yksi oli poissa) ja ne arvosteli, usean tuomarimuutoksen jälkeen, Maija Mäkinen. Riin esiintymistä jänskäsin ihan hulluna, mutta turhaan. Kakara esiintyi tosi hyvin, melkeen yhtä hyvin kun treeneissä. Riimi sai tulokseksi EH/2. Arvostelun jälkeen tuomari sanoi, että Riimi on hyvä koira, mutta tarvitsee vielä aikaa. Riimin muusta arvostelusta ei tietoakaan, missä lienee sekin lappunen.. Ehkä se löytyy kun puran nuo tavarat ja saatan laittaa sen sitten tännekkin ;) Saagalle tällä kertaa tulokseksi NUO H. Sitten vielä superhypermega suuret onnittelut Jonnalle ja  ihanalle Asgeirille, jotka korjasivat koko potin: Asgeir oli ROP, SERT -> FIN MVA, RYP 1 ja BIS 1!! (Jonna, koskas ne valiokaffeet pidetään?! Allekirjoittanut odottaa jo kutsua;))

Riimi pöydällä

1492579.jpg

Riimi liikkeessä:

1492584.jpg

Sunnuntaina lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää, jossa pidettiin kansainvälinen näyttely. Gööttejä oltiin ilmoitettu huikeat 35 ja ne arvosteli Tamas Jakkel, Unkarista. Riimin kanssa meni ihan kivasti tuomari piti kakarasta kovasti ja antoikin sille ERI:n. Kilpailuluokassa Rii poimittiin ensimmäisenä jatkoon ja omistaja oli ihmeissään.. Riimi alkoi kuitenkin jostain syystä niiskuttamaan ihan hirveästi eikä pystynyt esiintymään kunnolla joten viimeisen kierroksen jälkeen meidät sijoitettiin junnuluokan 2:siksi (junnu uroksia yhteensä 8!). Paras uros kehässä käytiin myös pyörähtämässä, siellä Rii poimittiin jatkoon ja tuloksena epävirallisesti "Pu5". Tosi tyytyväinen olen Riimin suoritukseen, en olisi uskonut että Riimi olisi pärjännyt niin kovassa porukassa niinkin hyvin:) Tässä Riimin arvostelu:

"Excellent type. Lovely head & expression. Exellent balance & substance. Well-angulated hindlegs. Excellent coat texture. Moved with correct front and topline" 

Jyväskylässä oli myös paikalla Tamin jälkikasvua koko Region's E-pentueellisen verran. Rampen tulokseksi tuli ERI, Lana EH ja Elfa EVA. Saaga oli myös mukana ja pärjäsi hienosti: NUO ERI/1 :) Mie esitin Elfan ja tyttönen oli tosiaankin sitä mieltä, että ton akan mukaanhan en lähde.. Aamulla kun treenattiin se kulki mulla tosi kivasti, mutta sitten kehässä meno oli ihan toista. Tuomari sanoikin, ettei sen luonteessa ole mitään vikaa, Elfa tarvistee vain kehä kokemusta. Kiitokset kaikille E-pentueen omistajille, että tulitte paikalle, oli ihana nähdä kaikki E-kakarat kerralla ja ylpeä olen kyllä jokaisesta! :)   

Isot kiitokset Marjolle, Riikalle ja Hannalle kyydeistä ja tosi mukavasta seurasta!! Tarjalle ja Jonnalle kiitokset kun viitsitte heilua mun kameran kanssa! ;) Mukava oli tavata kaikkia göötti-ihmisiä nähellään taas! :)