Tässä viikon treeni kuulumisia:

Tiistaina käytiin poikien kanssa agilitykentällä. Mukana reenaamassa oli myös Riikka ja Saaga. Tamin kanssa otettiin aluksi muutama putkelle takanaleikkaus ja jättöjä. Meni ihan kivasti. Sitten sorruin ottamaan pientä pätkää (liikuntakielto edelleen voimassa...), missä oli kaksi hyppyä, kepit ja putki vähän niinkuin ympyrässä. Siinä tuli vähän harjoiteltua esteelle irtaantumista kun itse en voi vielä juosta. Vitsit kun Tami toimi upeesti! Kerrankin oli mukava treenata, sain Tamin pidettyä melko rauhallisena ja itse tiesin kerrankin mitä teen (vaikka pätkä olikin helppo niin tästä se lähtee!). Viimeisellä kerralla pätkä meni tosi hyvin, ei tullut mitään ylimääräisiä pyorimisiä ja varsinkin keppien haku oli aivan mahtava! Palkkasin patukalla ja lopetettiin siihen.

Riimin kanssa otettiin pelkkää putkea. Kotona se on menny sitä mini mini putkea tosi hyvin ja osaa hakea jo aika vaikeita kulmiakin. Treeneissä otettiin ensin pitkää putkea joka oli suorana. Meni tosi hyvin. Sen jälkeen laitettiin vähän kaarelle ja Riimi meni tosi reippaasti senkin:) Oli kyllä tosi onnistuneet treenit molemmilta, olen tyytyväinen:)

Keskiviikkona aloitettiin Riimin kanssa sosiaaliryhmä/ perustoko. Ensimmäisen tunnin aiheena oli katsekontakti. Siinä ei ollut mitään ongelmaa ja Rii työskenteli tosi huipusti, ei ottanut yhtään häiriötä. Luoksepäästettävyys.. no sanotaanko näin, että Rii ei ainakaan pelkää ihmisiä.. meni nimittäin suoraan pusuttelemaan ohjaajaa:) Siinä en kyllä mitään vaatinutkaan, eiköhän me aleta pikku hiljaa harjoittelemaan sitä malttia;) Ohjaajalta saatiin kehuja; Riimistä kuulemma näkee, että se tykkää tehdä töitä:)

Muuten elämä metsässä on mallillaan. Niin paitsi, että mulla on kaksi kakaraa täällä.. Tami tuntuu tällä hetkellä koko porukan aikuismaisimmalta.. Pii ja Rii jaksais riekkua vaikka ja kuinka paljon. Piikustakin on tullu aivan kakara, ehkä seura tekee kaltaisekseen;) Mulla alkoi lukiojakso lokakuun alussa.. heti ekan tunnin jälkeen tuli ikävä takaisin Urheiluopistolle;) Onneksi nyt tämä "oikea" koulunkäynti vähän helpottuu, perjantaina alkoi viikon mittainen syysloma!!:)

Tässä kuvia viime viikoilta, aloitetaan Riimistä;

995921.jpg

Riimi puolukassa;)

938839.jpg

938852.jpg

938853.jpg

Tamista muutama pääkuva;

979869.jpg

995943.jpg

Muutama kuva Piikusta;

938855.jpg

"Pupu"

938857.jpg