Eilen Saaga ja Roope kera Riikan tulivat käymään meillä katsomassa Riimiä ja minä treenasin Saagan kanssa Pelloa varten. Vähänkö Saagasta oli tullut jo hieno neiti! Juhannusnäyttelystä ei ole aikaa kuin muutama viikko ja Saaga oli jo niin aikuisen göötin näköinen. Tavoiltaan tyttö ei ole onneksi aikuistunut, hän on edelleen hurmaava villi itsensä:) Kuvia ei ole kun muutama, sillä tajusin liian myöhään tarttua kameraan.

731746.jpg

731760.jpg

Tänään sitten mentiin Tamin kanssa treenaamaan ja Riimi sai jäädä harjoittelemaan yksinoloa kotiin (tai ei Riimi ihan yksin ollut veljeni Jouni oli kotona, mutta (ylläri) istui omassa huoneessaan koneella, mutta siis tavallaan yksin). Laura oli meitä koutsaamassa ja kuvaamassa.  Harjoiteltiin välistävetoja, takanaleikkaamisia ja kiertämistä. Tami oli siis aivan kamala: tällä kertaa se ei ollut kierroksilla ollenkaan vaan se oli sellainen perässä vedettävä lapanen (Lauran kanssa tulimme siihen tulokseen, että se johtuu Riimin kannsa riehumisesta ja hiostavasta ilmasta).. Takanaleikkaus sujui todella mainiosti, eikä jääny kertaakaan räykyttämään mulle! Lähdöt oli myös ok:t. Kiertämisissä ei tunnetusti mitään ongelmaa. Välistävedot tuottivat mulle hankaluuksia: a) ajauduin liian lähelle estettä -> Tamilla ei ollut tilaa hypätä (saatiin loppujen lopuksi toimimaan kun Laura piirsi raksin siihen kohtaan missä mun pitää seisoa kun koira tulee;)) b) vein koiraa liian taakse ja se kiersi sen esteen c) jäin muutaman kerran tyhmänä seisomaan kun en tiennyt mitä tehdä. Eli välistävedot tarvitsee treeniä. Mie varmaan tarvin ton raksin kanssa häivyttämistreeniä, että raksi on joka kerta haaleampana ja kohta sitä ei ole ollenkaan?;) Tässä pari Lauran ottamaa kuvia treeneistä:

731836.jpg

731839.jpg

Tänään Riimillä on ollut rankka päivä. Hän on mm. syönyt jumppamaton, yrittänyt repiä Tamilta korvat irti, syönyt sukan (kyseisen sukan kaveri on taas kadonnut mystisesti), tuhonnut ruokakupin ja nyt kantelee toista kun Euroopan omistaja... Ja se on vielä niin kiero penikka, että se ei tee mitään mun valvovan silmän alla, mutta esim. ton jumppamaton se tappo sillä aikaa kun olin vessassa.. Ja meidän "aikuinen" Tami, joka on katsonut sitä tähän asti nenänvarttaan pitkin, alentui leikkimään sen kanssa! Sain myös ensimmäisen yhteiskuvan isästä ja pojasta!

731849.jpg

731853.jpg

731860.jpg

731863.jpg

Riimi kauneusunilla:)

Sitten joudun kertomaan teille uutisen joka varmasti järkyttää kaikkia. Nimittäin Riimi on vampyyri. Tiedän, että tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta näin se on. Katsokaa vaikka itse:

731867.jpg

Riimi päivällä..

731875.jpg

..Riimi keskiyöllä