Käytiin siis elokuun alussa pieni reissu Norjassa, ihan vaan lomailemassa. Tuollaista ihan oikeeta lomareissua ei olla kyllä tehty moneen moneen vuoteen. Koirat (Tami ja Riimi) oli kyllä mukana, mutta reissun yhteydessä ei ollu mitään näyttelyä tai agilitykisaa, aatelkaa Reissu oli kyllä todella mielenkiintoinen, vaihderikkaine käänteineen.. Kukaan ei ollu jaksanu suunnitella tarkkaa reittiä, joten mentiin pääasiassa sinne minne nenä näytti. Kunnollista karttaakaan ei vaivauduttu ottamaan mukaan, jonka takia ei ihan aina tiedetty missä oltiin..  Se oli sitä kunnon extreme-matkailua! 

Koirista oli siis mukana Tami ja Riimi - Piiku jäi kotiin kun sillä ei ole EU-passia. Pojat käyttäyty koko reissun ajan moitteettomasti. Käytiin paljon lenkkeilemässä erilaisilla vaaroilla, metsissä ja meren rannoilla ja pojat oli mulla koko ajan irti. Ainoastaan joillakin levähdyspaikoilla, jotka oli lähellä tietä, pidin niitä kiinni. Vaikka autossa vietetyt ajatkin venyivät välillä pitkiksi niin kummallakaan ei ollut mitään ongelmaa. Ei edes sillon kun väsynyt emäntä vääntyi nukkumaan koirien kanssa takakonttiin..

Matkareitti meni suunnilleen niin, että mentiin Pellon kautta Kiirunaan, Kiirunasta Lofoottien eteläkärkeen (niin kauas kun tietä riitti), sieltä Skibotnin kautta Kilpisjärvelle ja kotiin. Kuvia en kauhean hyvin osaa sijoittaa millekkään tietylle paikkakunnalle, mutta jossain päin Pohjois-Norjaa ne on otettu

Nämä on otettu meidän ensimmäiseltä vaelluskohteelta, juuri oltiin tultu Norjan puolelle. Kuvassa vasemmalla on Tami ja oikealla Riimi.

Tami

Tässä on tämä Harstadiin vievä silta.. Tämä on siis se silta, joka suljettiin sillon viime keväänä kun oltiin Harstadissa näyttely reissulla ja tuli se hirveä myrsky.

Illalla sitten lenkkeiltiin jossain Harstadin edustalla. Siellä oli kivoja maisemia ja auringonlaskukin näytti tosi hienolta.

Sitten päästiin Lofooteille:

Pojat oottaa, että lähdetään vaellukselle:

 

Sitten lenkkeiltiin Skibotnin rannoilla:

 

Reissun viimeisenä päivänä käytiin sitten lenkkeilemässä Kilpisjärven Saana-tunturilla.

Pikku-Malla Saanan huipulta kuvattuna:

Tami ja Kilpisjärvi

Riimi

Ja kyllä auringonlasku Suomen puollakin näytti ihan hienolta