Viime viikonloppuna käytiin Rovaniemen Käyttökoirien järjestämällä bussimatkalla Tromssan kansainvälisessä näyttelyssä. Toista kertaa olin Tromssassa ja jälleen oli mukava, mutta raskas reissu! En nimittäin pysty kauhean hyvin nukkumaan linja-autossa ja nukuinkin koko reissun aikana huimat 7 tuntia ja vartin ;) Maanantai aamuna menin kuitenkin reippaasti kouluun.. 

Mitään suuria ei odotettu (sillä Riimi näytti enemmän anorektikolta kuin show mieheltä ja muutamaa viikkoa ennen näyttelyä alkanut runsas karvanlähtö ei ainakaan parantanut asiaa..), mutta kaikki meni ihan yli odotusten! :) Kehä oli muutaman tunnin myöhässä ja siellä sain hirveän jännityksen vallassa odottaa meidän vuoroa. Gööteillä oli tuomarina Anne Indergaard ja yllätyksekseni myös harjoitusarvostelija Marianne Holmli (nimestä en  ole ihan varma).Tuomari arvosteli Riimin todella perusteellisesti ja selitti todella tarkasti harjoitusarvostelijalle Riimistä. Mun makuun ehkä vähän liian perusteellisesti - muutaman kerran tuli sellainen olo, että pyörryn kohta ;)   Tuomari kuitenkin tuntui pitävän Riimistä kun antoi sille ck:n, SERT:in ja vielä CACIB:in! :) ROP-kehässä yllätys oli melkoinen kun tuomari ojensi mulle ROP- ruusukkeen, sanoilla "Koira on lupaava, mutta tarvitsee aikaa. Mutta sitähän sillä onkin vaikka ja kuinka." :) Jokainen sana kyllä piti paikkansa, Riimi tosiaankin tarvitsee aikaa - ja jotakin tuohon  hoikkaan varteensa ;) Riimi siis jatkoi isänsä tassun jäljillä: kaksi vuotta sitten Tami-iskä oli samaisessa näyttelyssä myös ROP :)

Todella ylpeä olen tuosta Riimi Rupellihäntä Reissumiehestä ;) Vaikka matka oli varmasti sille tosi raskas, niin jätkä veti koko reissun positiivisella asenteella :) Linkkumatkojen kanssa ei ollu mitään ongelmaa, R nukkui sekä meno- että tulomatkan. Todella mukavaa ja huoletonta sen kanssa on kyllä olla reissussa kun se käyttäytyy niin hyvin kaikissa tilanteissa eikä hätkähdä mitään! Kyllä me lähdetään toistekin :)

Muutama kuva maisemista, oli muuten tosi hienon näköstä! Harmi vaan, ettei keretty sen kummemmin maisemia ihailemaan kun matkalla oli jo pimeää. Nämä kuvat on otettu näyttelypaikalta (ei mittään parhaita otoksia, siellä oli aika sumuista)

2006894.jpg


2006892.jpg 
 
Roppi kuvia otetaan kun keretään :) Kiitokset Jonnalle, Paulalle, Liisalle, Annille ja Lindalle - oli tosi kivaa :) Jonnalle vielä erityiskiitokset, miten mulla olis taaskaan tullu kaikki tavarat mukaan ja miten mie olisin löytäny ne silmälasit puoli neljän aikaan sieltä bussin lattialta, jos sie et olis ollu mukana? ;) Kiitokset myös muille bussissa matkanneille ja onnittelut kaikille menestyksestä!