Kotiuduttiin oikeestaan jo eilen, mutta mie en jaksanu alkaa heti päivittään blogia :P Vietin siis mukavan viikonlopun pikkuserkkuni Tanjan kanssa Katilla hoitamassa koiria. Riimistä löytyi reissun aikana uusia puolia ja mun sivistyksen aukko peitettiin kun katsottiin Tanjan kanssa Pirates of the Carribean (huomautan, että vastustin tätä ajatusta viimeiseen asti: miksi mun pitäs katsoa joitakin merirosvoja, kun olis paljon hyviä murhasarjojakin mitä katsoa??;)).

Lisäksi opin (tai toivottavasti opin) erään tärkeän asian ruuanlaitosta, sillä periaatteeni "kaikki ruoka tehdään niin, että uuni/hella/mikro on täysillä" ei oikeen toiminut: onnistuin polttamaan kolme ruokaa pohjaan (yksi niistä oli mikroruoka ja sen kämmättyäni päätin antaa Tanjan hoitaa ruuanlaiton;)) ja toisen niin pahasti, että koko talo haisi vielä seuraavanakin päivänä.. Taidan käydä ikuisesti äidin luona syömässä? ;D

Riimi sai reissun aikana tutustua monenlaisiin uusiin asioihin: uusiin koiriin, kanoihin ja lampaisiin. Lampaat ja kanat vähän hirvitti, mutta lopulta uskaltautui katselemaan niiden tekemisiä jo melko läheltä. Lisäksi (mun _suureksi_ yllätykseksi) se yritti näykätä yhtä lammasta (!) ja haukkui ja juoksi niitä ympäri. Riimi sai myös leikkiä Luten, Illin ja yhden Illin urospennun kanssa, joka on vielä Katilla. Lutte oli poikien mielestä aivan huippu, se anto niiden repiä itseensä ja nuolla huulet ruokailun jälkeen. Illi nyt vaan oli ihan tyytyväinen kun pojat riekku Luten mukana;)

785375.jpg

 Riimi ja lampaat

785442.jpg

Pojat ja Lutte:)

785388.jpg

Pojat päikkäreillä

785402.jpg

Ei ne pojat ihan noin nätisti koko aikaa ollu ;) :

785395.jpg

785429.jpg

785406.jpg

Illi

785411.jpg

Lutte

Riimistä huomasin myös, että poika on joko hirveen utelia tai sitten tyhmän rohkea. Lähdettiin Tanjan kanssa uimaan ja otettiin molemmat pennut mukaan. Riimi ensiksi katseli laiturilta miten Tanja kahlaili vedessä ja sitten yhtäkkiä vaan hyppäsi veteen! Kun Tanja sitten pelasti sen veden varasta (mun vaan kiljuessa hysteerisenä vieressä), Riimi oli hetken vähän ihmeissään ja sitten meni takasin siihen laiturille heilumaan. Mitään onneksi ei käyny.. mikä ihmeen itsemurha teini mulla täällä kasvaa?? Riimillä on kyllä kovat tavoitteet kun yrittää heti saada mutkin hengiltä, säikähdin nimittäin aivan älyttömästi herran tempausta.

785372.jpg

Tässä Riimi melkeen heti itsemurha yrityksen jälkeen. Ilmeestä kyllä näkee, että kaikki ei ole aivan kotona tällä pojalla ;D

Loppuun sitte vielä muutama kuva:

785393.jpg

785421.jpg

Kuvasin ensimmäistä kertaa tälle kesälle päivänkakkaroita:)

785412.jpg  

785423.jpg

785414.jpg

785426.jpg

785397.jpg

Riimi ei voi ymmärtää miksi tähän ei saa kaivaa;)

785437.jpg

785413.jpg

Riimi ihmettelee laiturilla:)

785558.jpg

Tämän kuvan myötä Riimi lähettää kaikille blogimme lukioille kesäterveiset, toivottavasti tälle kesälle riittää vielä monta aurinkoista päivää:)