..suoritettu hyväksytysti! :))

Viikonloppu vietettiin Jonnan kanssa Torniossa kasvattajan peruskurssilla. Mulla avautui kyllä aivan uusi näkökulma koiramaailmaan! Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja antoi paljon eväitä koiran perushoidosta ja kasvattamisesta, näillä on hyvä jatkaa eteenpäin :) Tentin läpäisin myös hyvällä tuloksella: kaksi väärin neljästäkymmenestä monivalinta kysymyksestä! Kiitokset Auli-tädille + muulle porukalle majoituksen järjestämisestä!

******

Sitten hienoja agility uutisia viikonlopulta! Tamin tytär ja Riimin sisko Lana (Region's Ever Estrella) ja omistajansa Terhi aloittivat virallisen kisauransa agilityssä: nollavoitto ja -16.97 alle ihanneajan! Olette te vaan mahtava pari Terhi ja Lana :) Nyt sitten vaan kirsu kohti uusia agility koitoksia!

******

Saanen esitellä: tämän talven the ensimmäinen kuva Riimistä kera lumen! Lunta on ollu ainakin sen viikon verran, mutten ole vaan kerennyt kaivaa kameraa aiemmin esille. Kuten kuvasta näkyy niin ei sitä vielä ihan hirveesti ole, mutta parempi tuokin kun ei mittään. 

2073156.jpg