Tänään lenkkeiltiin Jonnan ja Asgeirin kanssa Ounasvaaralla.  Aamulla kyllä näytti, että ei päästä lenkille kun satoi kaatamalla vettä. Onneksi iltapäivälle selkeni ja päästiin sitten lenkille:) Jonnan kanssa sovittiin, että kävellään polkuja pitkin (ettei kastuta läpimäriksi, ollaan me sen verran hienoja neitejä;)) ja kierretään ojat kaukaa, ettei  Asgeir mene uimaan -> Jonnan ei tartte pestä sitä Pelloon. No, arvata saattaa, että toisin kävi;)

Ensin Asgeir löysi lätäkön ja hyökkäsi sitten sinne. Mie sitä tietenkin innoisani kuvasin kun se on niin hauska kun se hulluilee nähdessään vettä. Tuijotin tietenkin vain kameran näyttöä ja astuin sitten lähemmäksi suoraan Asgeirin ojaan.. Joo vähän nauratti;) Sitten heiluttiin siellä metikössä ja päätettiin "oikaista". No, löysimme itsemme rämpimästä keskellä metsikköä.. Ja nauratti vielä enemmän kun mie lennän perseelleni, kompastuessani omiin jalkoihini!;) Siellä metsikössä hetken harhailtuamme löysimme kuitenkin polulle, kiitos Asgeirin "vaiston, jolla löytää kotiin" (tarkoitin siis suuntavaistoa).

Sitten me keksittiin uusi laji! Koirapyörintä! Nyt teillä etelän ihmisillä (miksei pohjoisenkin) on mahdollisuus tulla harjoittelemaan tätä uutta eksoottista lajia Oukun metsikköihin! Eiköhän me Jonna aleta pitämään ihan yksityistuntejakin?;) Niin ja perustetaan oma seura kenties: ROKOPY (Rovaniemen Koirapyörijät)?;) No jee, ompa mulla taas jännää, tässä kuvia itse lenkistä:

747319.jpg

747322.jpg

 747330.jpg 

747336.jpg

Jonnan blogista (www.asser.vuodatus.net) löytyy varmaan juttua ja kuvia lenkistä myös jossakin vaiheessa:) Kiitos Jonnalle mukavasta lenkkiseurasta!;)