Lauantaina käytiin siis pikavisiitti Keminmaassa ryhmänäyttelyssä, koirista mukana oli Riimi ja Sella. Riikka sai kunnian esittää Riimin kun itse lukeudun vielä näihin perheemme nelijalkaisiin (kepit siis vieläkin käytössä leikkauksen jälkeen). Ei, en asettanu Riikalle kauheita paineita: taisi vain ennen kehää olla puhetta, että olis se kiva jos Riimistä tulis valio.. Silmänisku Riikka kuitenkin selvisi näistä mun asettamista "paineista" ja sai sadetta inhoavan Riimin esiintymään ilmeisesti ihan mukavasti (tai näin ainakin kuulin kun enhän mie uskaltanu seurata kehää juuri ollenkaan Silmänisku) tuloksena: AVO ERI/1, PU1, SERT, ROP -> FI & NO MVA!! Nauru Riimi valioitui siis ensimmäisessa mahdollisessa näyttelyssään 2v synttäreidensä jälkeen! Tuomarina toimi Saija Juutilainen, joka lausui Riimistä seuraavasti:

"2v mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä runkoinen ja luustoinen nuori uros. Erinomainen uroksen pää ja ilme. Hyvä purenta. Kaunis kaula ja ylälinja. Vahva lanne. Eturinta vahvempi ja kulmaukset paremmat. Liikkuu oikealla ryhdillä ja askeleella. Hyvä väri ja karvanlaatu."

Viimeisimmän tietoni mukaan Riimistä tuli nyt sitten myös Norjan muotovalio, tarkistan kuitenkin tämän asian vielä ja ilmoittelen tarkemmin.

Kiitos, kumarrus ja aaltoja Riikalle kun esitit Riimin!! Hymy Onnittelut myös Maijalle ja Tuijalle VSP:stä ja FI&NO MVA- arvoista! Hymy Valiokuvia otetaan jahka ehditään ja kun valio ruusuke tulee postissa (ne oli loppunu näyttelypaikalla, oli kuulemma tullu niin paljon valioita)!

Tamin lapsosilla ei muutenkaan ollut huono päivä: samaan aikaan kun me kastuttiin näyttelyssä, Tilley (Vinhallan Varjolilja) sai kaksi 0-tulosta aglityn 1-luokasta ja nousi 2-luokkaan! Hymy Ensimmäisen nollansa Tilley saavutti muutama viikko sitten ensimmäisissä kisoissaan. Onnittelut siis Tilley ja Anneli! Hymy