Aloiteitetaan vaikka, noista eilisistä agilitykisoista. Suuntasimme siis Tornioon Rajacup 2007 agilitykilpailuihin. Tami oltiin ilmoitettu kahdelle yksilöradalle ja sitten kilpailtiin Rovaniemen Käyttökoirien (Ragit) joukkueessa. Itse en yllättäen Tamia ohjannut vaan Tamin kartturina toimi Kivelän Matti (kilpailee australienterrieri Pyryllä mini3). Matti ja Tami olivat harjoitelleet muutaman kerran yhdessä edeltävällä viikolla, meni sillon ihan kivasti:) Matti sai lähteä ohjaamaan Tamia ilman paineita, sillä 0-ratoja ei saanu tehä, mie ohjaan ne nollat sitten ite, kun olen siinä kunnossa;)

Kisapaikalla Tami kyllä nostatti mun jännityksen ihan huippuunsa, karkaamalla lämmitelyesteiltä mun luo.. Niin ja vielä heti sen jälkeen kun oli päässyt irti. Joten mie suurinpiirtein pidättelin hengitystä ratasuorituksen aikana, ettei Tami vain huomais mua;)

Radat kumminkin meni sitten aivan älyttömän hienosti! Ekalla radalla tuli 5 vp kepeiltä ja vähän yliaikaa kun Tami pyöri kepeillä aivan hirveesti. Toiselta radalta tuli sitten 5 taikka 10, en ole ihan varma. Kepeillä nimittäin ainakin tuli hirveesti pyörimistä ja siitä virhe, mutta en sitten tiedä huomasiko tuomari sitä putken virhettä (Tami siis jäi pyörimään putken eteen)? Joukkueradalta tuli ainakin 10, toinen virhe tuli ainakin kepeiltä (pyörimistä taas, ei löytänyt ekaa väliä) ja kielto hypyltä. Niin tosiaan noista virheistä en ole varma, mun piti videoida radat, mutta mie sitten jotenkin unohdin laittaa sen kameran päälle..  Meno kumminkin oli tosi hienoa, Tami ei tainnut purrakkaan Mattia kuin muutaman kerran!:) ISO KIITOS, Matille kun ohjasit Tamia! Hienosti selvisit, vaikka olet tottunut ohjaamaan niin erilaista koiraa kun Tami :)  Oli kyllä kerrankin siistiä katsoa omaa koiraa radalla toisen ohjaamana, miekin tuossa vasta oikeesti huomasin kuinka Tami tulee tosi lähellä, ja irtoaa vähemmän mitä mie kuvittelin.

Sitten viikon muita kuulumisia: keskiviikkona käytiin Riimin kanssa eläinlääkärillä. Riimi painoi jo 8,5kg!! Riimi oli tosi hienosti kun sitä rokotettiin, keskittyi vain syömään nappuloita eikä huomannut kun pari piikkiä laitettiin niskaan. Antoi myös lääkärin katsoa tosi hienosti, tässäkin keskittyi vain käsien ja naaman nuolemiseen:) Kaikki oli pojalla kunnossa ja sai lääkäriltä kehuja kun osasi olla niin hienosti. Tämän jälkeen lähdettiin käymään eläinkaupassa, kun Riimille piti saada uusi panta, edellinen on käynyt jo pieneksi. Panta löytyikin tosi nopeaa, mie olen kyllä niin ylpee Riimistä kun se ei välittäny kaupan muista koirista ollenkaan istui vaan hienosti sivulla ja piti kontaktia:) On se niin huippu penska:) Kuvassa Riimi ja uusi panta:

889064.jpg

Polvikuulumisia sen verran, että kipu on vieläkin todella paha, pysyy vaan lääkkeillä aisoissa. Nyt alkaa (jopa mulla) sivuvaikutukset näkyä: unettomuutta (-> väsymys), ajoittain puheissa sekavavuutta jne.. Mutta kyllä me tästä:) Tähän vielä muutama syksyinen kuva Riimistä:

889080.jpg

889068.jpg