Tänään aamulla startattiin klo 5 kohti Jällivaaraa. Seurueeseen kuului minä, Heidi Pallari (kennel Iciveitican), Sirpa Kokkonen ja Henna Padatsu plus kuusi koiraa: samojedit Kalle (Iciveitican Hemmo Halinalle), Halti (Iciveitican Honey Hot Bear), Jeppe (Funny Fabric Whopee Wedidit), Lulu (Iciveitican Darujen Daikaa), mittelspitz Niki (Mikälie Hulina) ja sitten Tami.

Aamu alkoi todella hienosti kun Heidi (jonka kyydillä menimme) oli sairastunut aamusta ja piti melkeen perua koko reissu. No, lopulta sitten pääsimme lähtemään, mutta kaksi tuntia suunniteltua myöhemmässä. Silti pääasia, että päästiin lähtemään:) Siinä olikin sitten tulla Nikille ja Hennalle kiire kehään, mutta onneksi he sitten loppuviimein ehtivät.

Gööttejä oli ilmoitettu 10 kpl  Kenneth Edhin arvioitavaksi ja ne olivat aika aamusta. Mulla vähän jännitti mennä Tamin kanssa kehään kun se on viimeksi nähnyt näyttelyremmin puoli vuotta sitten.. Kuitenkin poika esiintyi hyvin ja tuloksena kehästä ck, pu2 ja vara-cacib. Göötit voitti avoimissa uroksissa meidän kanssa kilpaillut Casper (Dlarah Ghostbuster), onnittelut Kirsille Casperin menestyksestä!:) Tanja muuten, jokos meillä on ne Kiinan näyttelyt tähtäimessä?;)

Sammareissakin meidän porukka vei potin kotiin: Lulu pn3, Jeppe pu3, Kalle ck, pu1, sert, cacib, Vsp ja Halti ck, pn1, sert, cacib, Rop! Sisaruskilla oli vähän hieno päivä;) Lisäksi Halti voitti 5 ryhmän, onnittelut Sirpa ja Heidi!!:)

Nyt sitten blogimme vaikenee ainakin viikoksi. Nimittäin My Chemical Romance tulee Suomeen 3.7 ja se on pakko nähdä ja sitten menen hoitamaan Katille (Tamin kasvattaja) koiria heidän lomareissun ajaksi. Tauon jälkeen mm. uuden perheenjäsenen esittely ja Piteån näyttely kuulumisia:)

Tähän loppuun kuvia reissusta:

703923.jpg

703924.jpg

703928.jpg