Jippii, nyt on sitten ihan oikeesti KESÄ ja KESÄLOMA!! Niin ja tuntuvana bonuksena tietysti myös se, että pääsin koeviikolla kaikki kurssit läpi eikä tartte lukea koko kesää! :) Ihan älyttömän mukavaa vaan olla kun talvella oli koko ajan kiire joka paikkaan. Niin ja titetenkin on tosi kivaa kun kaikkialla vihertää ja kukat kukkii ja on toosi kaunista :) Tässä näitä kesäisiä otoksia (kuvat on sitten räpsitty pitkin toukokuuta, ei samana päivänä ;) 

1602210.jpg

1595655.jpg

1602198.jpg

1602192.jpg

Muutama kuva aamulenkiltä:

1542830.jpg

1567000.jpg

Tässä taas näitä pääkuvia.. Ite tykkään hirveesti kuvata koirien päitä kun jokaisella on niin oma ilmeensä. Tällä kertaa kuvissa siis Riimi:

1602182.jpg1602185.jpg

1602189.jpg

Riimin aamuinen keppijumppa :)

1602200.jpg

Piiku pari viikkoa sitten kun sillä vielä oli karvaa.  Nyt se näyttää niin kauhean pieneltä ja laihalta (!) kun harjasin siitä kaksi muovipussillista karvaa pois... Likainenhan se vähän on, pitää yrittää pestä se nyt kun ilmat lämpiää :)

1542835.jpg

1524001.jpg

Riimin agility tunnin jälkeen Sella neitonen kävi näyttäytymässä ja kuvattavana :) Oli tyttönen kasvanu jo ihan hirveesti kun viimeksi näin sen kolme viikkoa sitten!

1611099.jpg

Riimin kanssa ollaan agilityn alkeiskurssilla päästy jo hyvään vauhtiin. Kaksi kertaa on ollu ja ollaan harjoiteltu hyppyä, keppejä, rengasta ja puomia. Hypyt sujuu jo tosi mallikkaasti ja Riimillä on kuulemma hyvä hyppy tekniikka. Rengas aluksi hieman ihmetytti - R ei voinu millään tajuta, että tarkoitus on tulla renkaan läpi eikä ryömiä alta ;) Sitten kun se hoksasi, että siitä pitää hypätä läpi, niin ei enää mitään ongelmaa! Puomia ollaan harjoiteltu jo jonkun verran ennen kurssia, me treenataan vähän erillä tavalla kun muut, mutta ei se kuulemma haittaa. Puomi on siis ihan hyvällä mallilla. Kepeissä nyt on vielä työtä, ja lisäksi on vielä vähän mietinnässä se tapa millä haluan opettaa. Tai siis idea tasolla mun suunnitelma vaikuttaa ihan hyvältä, mutten ole vielä ehtinyt kokeilla sitä käytännössä. Pääasia on kuitenkin, että Riimin kanssa on ollu ihan älyttömän mukavaa tehdä töitä :) Vaikka aluksi pelkäsin, että osaanko edes kouluttaa tuollaista kun se on niin erilainen mitä Tami, mutta Riimin kanssa on ainakin tähän asti ollu tosi mukavaa ja hyvin tuntuu treenailu alkaneen. Me siis kuulutaan Riimin kanssa niihin koirakoihin, joilla "iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn" ;D

Tamilla on huomenna treenit ehkä niistä sitten kirjoitan muutaman sanan.

Loppu kevennykseksi meidän agility sankari, joka treenaa aina kieli -melkeen- keskellä suuta ;)

1524000.jpg