Tällä viikolla ei olla oltu yhtä reippaita treenien kanssa kun viime viikolla, mutta mullapa onkin hyvä selitys ;) Lääkärin luvalla pelailin maanantaina kenttäpeli tunnilla salibandyä. Tai no, en ehtinyt pelata edes oikeaa peliä, kun lensin silleen kivasti jo alkulämmittely vaiheessa.. En oikeen tiedä mitä siinä tapahtu, mutta olin hakemassa palloa vastustajalta, kunnes sitten yhtäkkiä löysin itseni maasta makaamasta. Aluksi näytti, että selvittiin vaan melko lujalla aivotärähdyksellä, mutta kun yritin nousta lattialta huomasin, että molemmat jalat oli ihan turrat, enkä sitten päässyt maasta ylös (kavereiden mukaan olin lentänyt suoraan polvilleen). Ei sitten ole minkäänlaista muistikuvaa miten sieltä maasta pääsin pois ja mitä sitten tapahtui.. Illalla kuitenkin mentiin TK:n päivystykseen missä meinasi mennä kyllä totaalisesti hermot. Päästiin kuulemma "vähällä" kun odoteltiin 5 ½ tuntia.. Lääkäri ei oikeen uskaltanut tutkia koko jalkaa ja mulle jäi hieman auki mitä siinä nyt hoidetaan, kuitenkin polvilumpiosaa epäillään olevan hiusmurtuma (ei varmaa). Ilmeisesti kuitenkin selvittiin ilman mitään suuria vammoja, jalka laitettiin kevyt kipsiin (nilkasta reisiluun puoleen väliin ulottuu tämä paketti), annettiin särkylääkkeitä ja sitten ensi viikolle aika oikealle lääkärille. Onneksi selvittiin kuitenkin kevyt kipsillä, pääsee vähän käymään lenkilläkin :) Saa nyt sitten nähdä mikä siinä jalassa on, nyt kun olen sitä katsonut niin ihan kun pohjeluusta joku jänne tms. olisi pompannut väärään paikkaan.. Kuten arvata saattaa keskiviikkona emme menneet Tamin kanssa treeneihin sitten ollenkaan.

Sunnuntaina kumminkin käytiin Jonnan, Asgeirin, Paulan ja Vilman (sammari) kanssa treenaamassa agia. Itse nappasin tällä kertaa Riin mukaan. Riimin kanssa meni tosi kivasti, tosi tyytyväinen olin kakaran keskittymiseen vaikka Riimin idolit Asgeir- setä ja Vilma - täti olivatkin reunoilla kiinni. Riimin kanssa otettiin tällä kertaa vain putkea, hiukan etenemistä ja paikallaan istumista. Ihan kivasti meni, ollaan menty hurjasti eteenpäin; se pysyy jo aika tarkalleen 10 s  paikallaan ja matkaakin saa olla jo kuusi askelta! Kyllä me ollaan aikas taitavia ;) Kiitos tytöt (ja Asgeir;) mukavasta treenistä! :) Tässä Riimi reenaa putkea:

1236147.jpg

Eilen satoi tänne ihan hirveästi lunta! Tänään käytiin sitten poikien kanssa availemassa metsä polkuja ja uhmattiin -20 asteen pakkasta ;) Ei käyty kyllä hirveän pitkää lenkkiä, lunta oli niin hirveesti (satanut yli 20 cm) ja tuon kipsi systeemin kanssa kävely ei ole kauhean sujuvaa.. Ilma oli kuitenkin hieno kun aurinkokin paistoi ja päästiin valoisalla liikkumaan (perjantai on ihan huippu päivä kun meillä loppuu koulu aina ennen kymmentä! Me mennään siis kahdeksaksi kouluun). Ihana aurinkoinen päivä :

1236137.jpg

Riimi the hirvittävä lumihiiviö kera hirvittävän ison kepin;)

1236126.jpg  

Mut ei se koko aikaa ihan niin hirvee lumimiäs ollu:

1236128.jpg

1236141.jpg

1236133.jpg

Tami mietiskelee..

1236134.jpg

.. hetken mietittyyään Tami päättää lähteä Riin pöljyyksiin mukaan (huomatkaa Tamin kieli!)

1236144.jpg

Isä ja poika lempi puuhassaan etsimässä lisäravinnetta (=poron p*skaa) lumen alta.

1236131.jpg

Sitten emme voi muuta kun ihmetellä.. Mitä ihmettä tämän koiran mielessä liikkuu?! Vai liikkuuko yhtään mitään..

1236143.jpg

Mutta toisaalta.. voiko poika näyttää kuvissa fiksulta jos isäkin näyttää tältä?

1236145.jpg

Tässä vielä kuva Piiskusta, joka näyttää jopa ihan koiralta :) Tytöllä on muuten aivan mahtavan paksu karva!

1236140.jpg