Tänä aamuna mie, Riikka ja Jonna kera Saagan (Askeesi Kultahippu) ja  buhund Asgeirin ( Maxfrin Asgeir) lähdimme kohti Pellon kr näyttelyä. Aurinkoisessa Pellossa olimme todella hyvissä, ajoin melkeen kahta tuntia ennen kehiemme arvioitua alkamista, mutta se ei haitannut ollenkaan, kerkesi meidän lapset vähän väsyä ennen kehää;) 

Ensin meidän porukasta kehään meni Asgeir. Asgeir sai eh:n, mutta mun mies esiinty kyllä niin reippaasti;) Hyvä, hyvä Asgeir ja Jonna!:) Sitten me mentiin Saagan kanssa Marja Talvitien arvosteltavaksi. Sanotaanko näin, että tytöllä oli hieman virtaa; juostessa aina välillä näppäsi jalasta ja teki hienoja banzai-loikkia (mutta silloin kun neiti vaan halusi se juoksi toosi nätisti), kun aloin nostamaan sitä pöydälle päätti tyttö hypätä mun sylistä ja tuomarille ei voinut jäädä epäselväksi, että meidän Saaga osaa istua :D Esiintyminen meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, vähän jotkut jutut tarttee hiomista, mutta meillä on aikaa ennen seuraavaa näytelmää:) Mutta Saagan kanssa on aina niin kiva mennä kehässä kun tyttö kuitenkin aina keskittyy tekemään mun kanssa töitä eikä haahuile ympäriinsä. Saatiin eh ja tosi kiva arvostelu! Kiitos Riikalle kun toimit kuskina ja sain esittää tätä pikku prinsessaa <3 Täytyy kyllä mainita, että kehät oli suuret! Melkeen niinkun olis ryhmäkehissä juossu!

Nähtiin myös Tanja kera Ricon ja Avan. Ava oli sitten niin söpö!:) Ja mie muutuin kateudesta vihreäksi kun kuulin, että Ava ei tuohoa joka paikkaa niinkuin eräs nimeltä mainitsematon (tästä pääsen aasinsillan kautta siihen, että Riimi oli pistäny kunnon bileet pystyyn heti kun mie lähdin täältä nipottamasta;) Se oli mm. repinyt kengänpohjan irti ja riehunu ruokakupin kanssa yli kaksi tuntia. Ai, miten niin sillä on pakkomielle kaikkeen ruokaan liittyvään?). Sitten kuvat;)

755339.jpg

Saaga odottelee kehää.

755341.jpg

755345.jpg

755351.jpg

Saaga poseeraa kehän jälkeen. Mun pikku prinsessa:)

755362.jpg

Tätä me naurettiin;) Tästä puuttuis vielä se, että Saaga näyttäis keskisormea ja olis puhekupla "syö kuule akka ite frolikkis. Minä syön vain kanaherkkuja, ettäs tiedät!" Kuvassa Saaga oli siis juuri sylkäissyt frolikit maahan:)

Kiitokset vielä Riikalle ja Jonnalle mukavasta päivästä! Riikalle erityiskiitos kyydistä ja Jonnalle mun majoittamisesta teille:)