1667969.jpg

Nyt on sitten selvitty vaiherikkaasta juhannusnäyttelystä ja hienoin tuloksin :) Taas saadaan myöskin lisätä muutama luku mun oppimispäiväkirjaan, mitä ei ikinä kannata tehdä ;) Ihan vaan pieni vinkki siis kaikille piilolinssien käyttäjille 1) Älä kuuna kullan valkeana laita piilolinssejä kiireessä ja huolimattomasti päähäsi! 2) Kannattaa aina varalta ottaa silmälasit mukaan. Aamulla mulle tuli siis hieman kiire ja piilolinssit meni huonosti silmään, ennen kehää sitten tajusin, että piilolinssit oli tippunu jonnekkin välille eikä silmälaseja tietenkään ollut mukana.. Siellä sitten hortoilin pitkin näyttelyaluetta, kun ilman laseja näkö ei riitä kunnolla edes metrin päähän ;)

Göötti kehä alkoi vähän myöhässä ja sääkin kerkesi vaihdella gööttien aikana useaan otteeseen: ensiksi paistoi aurinko, mutta yhtäkkiä alkoi sataa kaatamalla ja ukkonen jyristä.. Tosi kohtalon ivaa, viime vuonna kun oltiin vielä Ounashallissa niin aurinko paistoi ja oli liki +25 lämmintä ja nyt sitten kun olaan taivasalla niin vettä sataa ;) Göötit arvosteli Tuula Savolainen, joka paneutui todella koiraan, tutki koiran tarkasti ja liikutti melko paljon.

Riimi oli vähän kehään mennessä sellainen "hyi, pitääkö mun oikeesti kulkee tässä inhottavassa taluttimessa?!", kun mun suurista suunnitelmista huolimatta sain treenattua kehä juttuja kaksi kertaa ennen näyttelyä ;) Ja Riimihän ei muutenkaan ole paljon mulla taluttimessa, kiitos hyvien metsälenkki mahdollisuuksien ;) Tsemppasi kakara sitten kehässä, ravissa olisi nyt ollut parantamisen varaa, mutta muuten olen R:n käytökseen tyytyväinen. Tuomari kehui Riimin rauhallisuutta pöydällä olossa, on kuulemma mukavaa arvostella nuorta koiraa joka osaa käyttäytyä eikä riuhdo ja häslää joka paikkaan. Riimi sai oikeen erikoiskehuja hampaista (käski oikeen kehäsihteereiden ja mun katsoa tarkkaan) kun sillä on niin valkoiset hampaat ja täydellinen saksipurenta. Harvoilla koirilla kuulemma nykyään hampaat "saksaa" niin hyvin takaa mitä Riimillä ja jos "sormen laittaa noiden takahampaiden väliin niin se menee kyllä tohjoksi, niin vahva purenta sillä on". Laatuarvostelussa Riimi sai ERI:n! Paras uros- kehässä Riimi sitten yllätti olemalla PU1! :)) Siinä itse yllätyin niin paljon, että taisin saada sanottua vaan "oho" kun tuomari tuli kättelemään ;) Näin ollen Riimi sai myös ensimmäisen SERTinsä! Ikä ei riittänyt ihan Cacibiin, joten se siirtyi toiseksi parhaalle urokselle (onnea vaan Susanna ja Otso!:). Ennen ROP-kehää alkoi sataa kunnolla vettä ja ukkonen jyristä, joten oli todella ihanteelliset olosuhteet juoksennella kehässä ;) Riimi alkoi tässä vaiheessa olla tosi väsynyt ja ROP voitto meni ansaitusti Kirsille ja Geeballe! Onneksi olkoon! Riimi oli siis näin ollen VSP :) Tosi tyytyväisiä ollaan, tätäkin juttua kirjoittelen jostakin tuolta korkeuksista ;) (niin ja tiedoksi että ilmeisesti hortoilin koko ajan kumminkin kehänauhojen sisäpuolella ja tein ihan hyvän suorituksen näkökyvyn melkeen puuttuessa ;) 

Onnittelut vielä kaikille menestyneille (erityisesti puli Eimi FIN MVA, Asgeir Vara-cacib --> Cacib ja kaikille göötti ihmisille hienoista tuloksista) ja kiitokset  tutuille mukavasta seurasta! Kehästä muita kuvia tulee sitten kun saan niitä meidän hovikuvaaja Jonnalta ;)