Meidän piti päivittää eilen Ystävänpäivän kunniaksi blogia, mutta Riimi aiheutti mulle niin paljon huolta, ettei siitä sitten tullut mitään. 

Rii söi metsässä eilen jotakin tuntematonta ja alkoi loppu lenkistä oksentelemaan ja kuolaamaan tosi paljon. Sitten kun päästiin kotiin se meni tosi vaisuksi, makoili vaan omalla paikallaan, kuolasi ja oksenteli välillä. Mie säikähdin ihan hirveesti ja soitin eläinlääkärille. Siellä epäiltiin että Riimillä oli tullut vaan paha olo syömisestään, mutta käskettiin seurata Riimiä ja jos oireet pahenee niin tuoda näytille.

Ilta menikin sitten Riimiä tarkkaillessa. Se oli koko illan vähän tokkurainen ja vaisu, mutta onneksi suostui vähän syömään ja juomaan joskus kahdeksan aikaan. Se ei kuitenkaan enää oksennellut tai kuolannut eläinlääkärille soiton jälkeen, joten ell oli sitä mieltä, ettei sitä tarvitse tuoda näytille. Katsottiin sitten ilta Riin kanssa telkkaria ja iltapissalla se oli tosi väsyneen oloinen ja taapersi tulemaan perässä. Ja mitä hysteerinen omistaja tekee siinä vaiheessa? No, alkaa pelotella itseään ja muita, että se on syönyt jotakin myrkkyä ja se myrkky on alkanut imeytyä... Yöllä sitten heräsin puolen tunnin välein tarkistamaan, että Rii on hengissä ja tein sille ties mitä näkö- ja kuulotestejä.

 Tänään sitten Riimillä on ollut äiti kotona seurana (niin eihän sitä voi yksin jättää..) ja se on käyttäytynyt ihan normaalisti. Lenkillä riehui niinkun aina, ruoka maistuu ja kaikki näyttää olevan ihan hyvin. Olin todella helpottunut tänään kun tulin koulusta ja äiti kertoi, että se oli jossakin vaiheessa tuhonnut imurin pään :) Eli se on todella hyvissä ruumiin ja sielun voimissa ;) Maanantaina poika käy sitten vielä lääkärissä varmuuden vuoksi.

Kiitämme ihanaa Lauraa, jolle myös soitin hädissäni ja joka oli valmis luovuttamaan eläinlääkäri aikansa meille kun heillä ei mitään akuuttia sillon ollut, kiitos!

Riimi voi siis tällä hetkellä todella hyvin, nyt se kiljahtelee riemusta kun Piiku tuli sisälle. Tässä vielä tänään otettu kuva Riimistä.

1296170.jpg

Myöhäiset Ystävänpäivä toivotukset kaikille blogimme lukijoille!