Nyt ollaan kotiuduttu reissusta ja täytyy sanoa, että olen saanut ennätymäärän viestejä, että "tule nyt kotiin ja esittele se uusi perheenjäsen";) No, tässä hän nyt sitten on:

726045.jpg

726026.jpg

726032.jpg

726047.jpg

726066.jpg

Saanko esitellä: Region's Elegant Echi eli Riimi. Hän on siis Tamin poika ja emä on Heta (Region's Beautiful Broke). Riimi on hirvittävän reipas lapsi (oli ollut meillä noin tunnin ja oli siinä ajassa ehtinyt maistaa jokaista huonekalua ainakin kerran) ja aivan ihana hännän heluttaja!:) Lisää kuvia myöhemmin kun jaksan purkaa kameran toisenkin muistikortin. Kiitokset Marjolle ihanasta pennusta!

Sitten niitä näytelmä kuulumisia.. Tamin kanssa oltiin Piteåssa 7.7, jossa tuomarina toimi ruotsalainen Jahn Stääv. Sää ei suosinut meitä ollenkaan nimittäin meidän kehän aikana satoi lähes kaatamalla vettä.. Silti Tami tsemppasi ja esiintyi oikeen hyvin tuloksena avo 1/1 ck pu1 SERT,CACIB, ROP -> S & KANS MVA!! Vieläkin mie leijun varmaan viistoista senttiä maanpinnan yläpuolella kun ei tätä usko todeksi! Nyt sitten vaan laittamaan valionarvoanomukset menemään (plus Norjan valio kans, olin sen kerran luullut lähettäneeni, mutta siivotessani löysin sen hyllyn takaa..) Tässä kuva tuoreesta Intistä:

726187.jpg