Hieman elämämme palasia kuluneelta viikolta;

Maanantai: Lähdettiin Tamin & Riimin kanssa epävirallisiin agilitykisoihin kasvihuoneelle. Riimi ei siis startannut, se oli vaan mukana katselemassa ja sulostuttamassa yleisöä;).

Voi, että mie olen pulassa noiden Tamin lähtöjen kanssa. Se kaksistaan hallilla / muutaman muun koiran kanssa jää ihan ok, mutta tilanteessa joka muistuttaa kisoja se ei sitten mitenkään jää lähtöön. Itse koitin olla lähdössä hirvittävän rauhallinen (ehkä yritin liikaa?), mutta kuinkas kävikään: lähtöön mentäessä Tami vaan haukkui ja kun pyysin katsekontaktia, se vain vilkuili ympärilleen, jatkaen haukkumista ja veti esteille päin.. huokaus. Kun aloin päästää Tamia irti taluttimesta se istui kiltisti paikoillaan, mutta kun sain taluttimen pois ja laitoin maahan alkoi taas kamala räksytys ja Tami katteli muualle tyyliin "en mä kuule yhtään mitään mitä sie sanot". Kuitenkin haukkumisesta seuranneen tauon aikana sain Tamin käskettyä maahan.

Alku oli ihan hyvä, kepeille tein valssin ja silloin Tami tarttui hihaan kiinni. Yritin jatkaa siitä mahdollisimman sujuvasti, mutta siinä vaiheessa itse heitin hanskat tiskiin, Tami nimittäin ei ole purrut treeneissä aikoihin. Ja mun luovuttamiseni näkyi: loppupätkässä ei ollu enää sellaista "menoa" mitä oli alussa, kaksi rimaakin tuli alas kun aloin nakella Tamia esteille miten sattuu. Pikkusen harmitti, ennen kaikkea tuo lähtö. Olin nimittäin niin hartaasti toivonut ja uskoin jopa itsekkin, että se jää hyvin, mutta ei. Nyt pitää alkaa miettimään mitä mie oikeesti tuolta lähdöltä haluan ja miten sen toteutan. Radassa oli kyllä yksi huippu juttu mistä en osannut siinä vaiheessa iloita ollenkaan: Tami ei ole ikinä hakenut putkia niin hyvin kun siinä startissa! 

Kiitän äitiäni kun jaksoi odottaa kisojen ajan! <3

Tiistai: Tamilla oli rokotus ja Riimi oli jälleen mukana, tällä kertaa moraalisena tukena ;) Pojat myös punnittiin, Tami painoi 15 kg ja Riimikin jo 12 kg! Rokotus meni Tamin osalta hyvin ja ell katsoi myös Riin läpi. Riimi on kuulemma oikeen hyvin kehittynyt nuorimies :)

Keskiviikko: Tamin kanssa ohjatuissa treeneissä. Otettiin kaksi tekniikka pätkää ja sitten sama rata mikä oli epävirallisissa. Tekniikka pätkät meni Tamin kanssa tosi hyvin, ei ollut ongelmia. Kun alettiin tutustumaan epävirallisten rataan, tulin siihen tulokseen, että teen muutaman muutoksen omaan ohjaamiseen. Niin ja päätin, että täysillä mennään loppuun asti vaikka tulisi virheitäkin. Kepeille tein takanaleikkauksen: se toimi yllättävän hyvin! Itse pitää vaan siinä kohtaa muistaa, etten "jyrää" Tamin päälle vaan annan sen rauhassa hakea keppien alun. Ne rimatkaan ei enää lentäneet kun ohjasin kunnolla ja me mentiin kyllä täysillä loppuun asti. Lähdöt pelitti ihan ok. Olen aivan älyttömän tyytyväinen tähän treeniin :)

Muuten ollaan sitten vaan oltu, sää on ollut niin hirveä, ettei ole kauheasti huvittanut lenkkeillä. Maanantaina oli melkeen -20 ja tiistaina sitten nollakeli ja vettä (ja vesisade vaan jatkuu..). Meidän perällä näyttää ihan samalta kun keväällä pahimpien tulvien aikaan, hirveitä vesi lammikoita joka paikassa. Tami nyt on kiva kun se kiertää kaikki lätäköt, mutta Riimi... se ei sitten yhtään katso mistä kävelee, aina lenkin jälkeen sen saa kuivata tassuista hännän päähän. Kauheasti ei kuviakaan ole, mutta tässä jotakin.

Pojat lepäilee:

1222586.jpg

1222593.jpg

Riimi, jälleen miettimässä jotakin todella syvällistä ;)

1222596.jpg

Tämä tuli jo joulukuun viimeisenä päivänä, mutta on sitten unohtunut painumaan kirja pinon alle.. kyseessä siis Tamin Kansainvälisen muotovalion kunniakirja :) Mukavan nopeaa toimintaa, sillä lähetin paperit joskus marraskuussa... Se on kyllä aikas hieno ;)

1222589.jpg