Jippii, 3 viikon odottelun jälkeen kamera on taas mukana kuvioissa! Päätin heti lähteä juhlistamaan kameran paluuta, kuvia päivän lenkiltä alempana.

Tiistaina oltiin Tamin kanssa agilitynäytöksessä Kolpeneen palvelukeskuksella. Siellä juostiin Tamin kanssa kaksi rataa ja ihan hyvin meni. Koira eteni ja teki hyvin vaikka olikin tähän astisen kesän kuumin päivä (+18 astetta). Ainoa vaan, että lähdöt oli taas yhtä tuskaa, ei meinannu onnistua sitten millään:(  Ekalle radalle mentäessä käskin koiran istumaan niinkuin aina normaalistikkin: se oli niin kierroksilla, ettei kuullu mitään, haukkui vaan. Käskin uudestaan eikä mitään vaikutusta. Sitten otin herkun taskusta, houkuttelin sillä istumaan ja lähdin sitten siitä. Toiselle pätkälle mentäessä en edes jaksanut käskeä sitä istumaan, päästin vain kaulaimesta ja siitä sitten suoraan radalle. Olis tietenkin pitäny käskeä se istumaan! Voi itku, ei tässä muuta auta kun treenata noita lähtöjä.

Huomaisin Tamissa myös yhden ei myöskään niin mukavan jutun Kolpeneella: sitä ei voi ruokkia vuorokauteen ennen treeniä. En sitten tiedä onko tämä vain alku häsellystä kun pitkästä aikaa pääsee tekemään töitä vai mitä, mutta se oksentaa kaiken aina radan jälkeen ellei sitä olla piettetty pienemmällä ruualla muutamaa päivää ennen. Tämä on rajoittanut treenaamista, kun en viitsi pitää useampaa päivää ilman ruokaa vaan sen takia, että pääsen treenaamaan. Pitää alkaa seuraamaan tilannetta ja alkaa katsomaan miten menetellään..

Tässä kuitenkin kuvia lenkiltä:

608240.jpg

Tässä näin aluksi, otin pitkästä aikaa poseerauskuvan. Ihme, että sain kerrankin jonkun ihan ok:n mikä kelpaa mulle itselle;)

608253.jpg

608244.jpg

608246.jpg

608248.jpg

608256.jpg

608255.jpg

"Kyllä tää pallo mahtuu mun suuhun.. ihan varmana.." Tami lemppari harrastuksensa jalkapallon parissa;) Jalkapallokentällä oli niin kilttejä poikia, jotka lupas pelata Tamin kanssa. Oli kerrankin vähän väsynyt poika lenkin jälkeen!