Nyt se sitten tapahtui, me noustiin KOLMOSIIN!!! :))) Kylläpä tuntuu loistavalta :) Siis onnen ja ilon määrästä päätellen vois kuvitella, että me voitettiin maailmanmestaruus ;) Muutenkin viikonloppu oli meidän osalta onnistunu ja meni aivan yli odotusten, tästä jaksetaan iloita vielä pitkään :) Edelleen ollaan siinä mielentilassa, etten saa kauheasti järkevää tekstiä kirjoitettua, mutta tässä viikonlopun tunnelmia lyhyesti.

Kisattiin siis Rovaniemellä ja radat tuomaroi Jarmo Jämsä. Ekalla radalla tehtiin Tamin kanssa hieno 0, jolla voitettiin startti, aika oli -7.97! Toisella radalla jatkettiin samaan malliin; nollavoitto, aika -8.97, agility sert > kolmosiin!! :) Illalla kisattiin vielä epävirallinen piirinmestaruusjoukkuekisa, jonka tuomaroi Jukka Yliruokanen. Tamin kanssa myös hieno 0 ja aika oli -21 ja jotakin! Se oli meidän joukkueen paras tulos ja kaikista mineistä toiseksi nopein nolla! RAGIT:in joukkue voitti sitten hopeaa :) Lauantai oli kyllä ihan meidän päivä :)

Sunnuntaina sitten startattiin ekaa kertaa kolmosissa. Vaikka olin itse päättänyt, etten välttämättä Tamin kanssa starttaa sunnuntaina jos noustaan, mutta Elinan, Jonnan, Lauran ja Matin kannustamina /ylipuhumina päätettiin startata. Ja kyllä kannatti :) Itse näin, ettei ne kolmosten radat niin kauhean vaikeita ole ja päästiin maaliinkin ihan kunnialla ;) Ekalla radalla Tamin kanssa harmittava kielto hypyltä, kun ite hosuin jo seuraavalle esteelle ja Tami tuli ohi. Tuloksena siis 5 + vähän yliaikaa ja sij.4! Toisella radalla sitten tuli 10 vp (mun huolimattomasta ohjauksesta johtuen hypystä ohi ja keppien aloitus) ja hieman yliaikaa. Näillä tuloksilla silti voitettiin piirinmestaruushopeaa ja kerhonmestaruushopeaa! :D Siis ihan uskomatonta...

Suuret kiitokset Elinalle, Tuijalle, Mariannelle, Lauralle, Jonnalle ja Matille! Teidän tuki ja kannustus oli mulle tosi tärkeetä, ei me oltais selvitty ilman teitä :)