Kesälomalla ollaan keretty olla jo muutama viikko ja ei valittamista Hymy Niin paitsi ihan vähän voisin valittaa huonoista ilmoista, ei tule ihan heti mieleen kesää jolloin olisi pitänyt lenkkeillä toppatakki päällä.. Silmänisku Viikot ollaan vietetty kotosalla treenaten ja lenkkeillen, viikonloput ollaan sitten vietetty myöskin koiramaisissa merkeissä, 13.-14. oltiin agilityn SM-kisoissa Torniossa ja viime viikonloppu vierähti Juhannus näyttelyssä täällä Rovaniemellä. Näistä on nyt sitten luvassa vähän tarkempoaa sepostusta:

Kesäkuun toinen viikonloppu hurahti meidän osalta agilityn SM-kisoissa Torniossa. Niinkun kaikki tätä blogia seuraavat tetävätkin niin mun kohtaloksi jäi tänä vuonna kisojen seuraaminen katsomosta. Tami kuitenkin kisasi RAGIT:in joukueessa ja monien vaiheiden ja erilaisten ohjaaja kokeiluiden jälkeen Tamin ohjaajaksi valikoitui Tuiskun Arto. Treeneissä Tami kulki Arton kanssa todella hyvin, kisoissa sitten ei niinkään.. Siinä kävi vähän niinkun mie pelkäsinkin eli Tami karkasi radalta hakemaan mua.. Silmänisku Se oli aikalailla arvattavissa, Tami jäi nimittäin heti lähdossä jo vilkuilemaan katsomoon päin missä mie yritin olla piilossa. Lähti Tami kuitenkin radalla ihan hyvin, mutta ennen viimeistä estettä Tami pysähtyi ja alkoi katselemaan katsomoon päin. Sitten Tami tuli aidan alta yleisön sekaan ja lopulta mun luo. Silmänisku Meidän joukkue ei tällä kertyaa saanut tulosta sillä myös Matti & Niki hylkääntyivät. Kiitos kuitenkin Artolle Tamin ohjaamisesta! Hymy

Oli kyllä mukava kun noin isot skabat oltiin saatu näin pohjoiseen! Tunnelma kisapaikalla oli ainakin mahtava, jokainen suoritus herätti todella suuria tunteita niin kilpailijoissa kuin yleisössäkin. Niin ja ainakin tässä agilityn harrastajassa pienen toiveen, että jos sitä itsekin joskus pääsisi kilpailemaan noin isoihin kisoihin.. Lisäksi oli mukavaa tavata niin vanhoja kuin uusiakin göötti tuttuja, terkkuja heille! Hymy Stiinalle terkkuja ihan erityisesti ja onnittelut hienoista radoista Topin kanssa! Niin ja Terhille & Lanalle tietty kans heidän hienosta debyytistä SM-kisoissa, vaikka he eivät aivan päässeet finaaliradalle.

Viime viikonloppuna järjestettiin varmasti Rovaniemen koko vuoden suurin koiratapahtuma, perinteeksi muodostunut Juhannus näyttely. Järjestely aloiteltiin jo perjantaina kun alettiin kasaamaan näyttely paikkaa. Lauantain sitten talkoilin lipun myynnissä / luettelon myynnissä ja sunnuntaina käytiin sitten Riimin kanssa kehässä.Riimin esiintyminen meni taas vähän niin ja näin. Kehässä juokseminen meni taas ihan päin p..settä, eräs todella laiska omistaja ei viitsinyt taaskaan treenata ennen näyttelyä.. Mutta paikoin Riimi ravasi ihan nätisti ja seisominen meni kans hyvin.

Gööteillä oli tuomareina Maija Mäkinen ja sitten oli joku harjoitusarvostelija, josta en kyllä edes tienny kuka se oli. Mäkinen tuntui tykkäävän Riimistä, mutta piti sitä isona uroksena Yllättynyt Heti kun nostin Riimin pöydälle niin tuomari kommentoi, että "Tämä on kyllä iso uros" ja vielä monta kertaa. Mun mielestä se oli aika yllättävää, ite kun olen aina ajatellut, että Riimi olisi aikalailla keskikokoinen (se on joskus mitattukkin 33 cm). Riimiä ei kuitenkaan mitattu, koska tuomari ei pitänyt sitä turhan suurena. Riimin tulos oli tällä kertaa VAL ERI/1, PU1, CACIB ja VSP. Nauru Olin kyllä tyytyväinen, nyt meillä on sitten vihdoinkin se Suomen CACIB!!

Nyt sitten kirsut kohti Lehtojärveä, jossa nautitaan muutama päivä maalaismaisemasta! Hymy