Eilen oltiin Riikan, Saagan ja Riimin kanssa Rovaniemen Käyttökoirien mätsärissä. Riikka esitti tällä kertaa Saagan aikuisissa ja itse debytoin Riimin kanssa pennuissa. Oli hieno päivä, aurinko paistoi kerrankin ja paikalle oli kokoontunut ihan kiitettävä määrä ihmisiä koirineen:)

Niin sitten itse niihin kehä kuulumisiin.. Riimillä meni tosi hienosti! Riimi Rööbertti Rupellihäntä oli elämänsä toista kertaa näyttelytaluttimessa ja esiintyi superhienosti ( lahjattomat treenaa ;). Saatiin sitten punainen nauha. Punaisten pentujen kehässä tiputtiin viimeisenä, ei jaksanut poika enää keskittyä vaan alkoi värkkäämään omiaan. Kokemus oli kyllä todella positiivinen, miekin vaan naureskelin kehässä Riimille, kun häntä pyöri koko ajan ympyrää :)

Saaga ja Riikka debytoivat myös hienosti yhteisen näytelmä uran: Saaga sai aikuisissa sinisen nauhan ja voitti siniset aikuiset! Ennen BIS kehää Riikka joutui lähtemään töihin, joten mie sain kunnian esittää Saagan BIS kehässä. Tyttö alkoi olla jo vähän väsynyt, mutta hienosti se jaksoi esiintyä. Lopulta päädyimme sijalle 5, mikä oli hieno saavutus suuren koira määrän joukosta! Saaga tuli meille vielä illaksi hoitoon (Riimi oli vallan mielissään tästä ratkaisusta;), kiitos Riikka luottamuksesta ja siitä kun sain esittää Saagan!    

Kuvia Riimin esiintymisestä:

945012.jpg

Liikkeessä

945015.jpg

Seisotusta tuomarille.

945030.jpg

Rupellihännän poseerausta mätsärin jälkeen :) En saanut Saagasta oikeen onnistunutta kuvaa mätsärissä niin tässä Saaga viime viikon treeneissä:

945074.jpg

Varmaan tässä lähipäivinä päivitän elämämme palasia (+kuvia) menneeltä viikolta.