Tänään Tami, mun rakas pikku susihukkanen täyttää jo 4-vuotta! Onnittelut kaikille Tamin siskoille ympäri Suomen - ja yhdelle sinne Ruotsinmaalle :)

Vaikea uskoa, että Tami tuo mulle "tilattu" otus täyttää jo 4-vuotta. "Tilatulla" tarkoitan sitä, että kun kävin katsomassa Illiä muutama viikko ennen synnytystä kuiskasin sen korvaan: "Mie haluaisin mieluiten harmaan pitkähäntäisen urospennun." Aurinkoisena päivänä 4. lokakuuta Kati sitten laittoi mulle viestiä missä kertoi, että ensimmäisenä oli syntynyt suurikokoinen harmaa pitkähäntäinen urospentu :) Muita uroksia tähän pentueeseen ei sitten syntynytkään vaan Tami sai seurakseen viisi siskoa :)

Muistan myös sen kun pennuilla oli ikää noin kolme viikkoa ja istuin pentulaatikon laidalla, sylissäni pikkuinen Tami, joka oli nukahtanut syliini. Katsoin Tamia ja kysyin sitten Katilta, että millaisen harrastuskaverin ja yleensäkin kotikoiran tästä pienestä karvapallosta saan. Kati sitten vastasi, että "Göötistä saat loistavan harrastuskaverin, sellaisen joka on aina valmiina toimintaan ja joka rakastaa käydä pitkillä lenkeillä, olla ihmisten kanssa ja joka on energinen, uskollinen ja peloton. Koiran, joka on suuri koira pienessä paketissa." Ja tällainen Tami on ollut kirsusta hännänpäähän koko ikänsä ja toivottavasti aina pysyykin sellaisena. Sydämellinen kiitos Katille, tästä ihastuttavasta otuksesta, jonka kanssa jokainen päivä on ollut erityinen! :)

Synttäreitä juhlittiin sitten lenkkeilemällä Jonnan ja Asgeirin kanssa noin kolmen tunnin verran Ounasvaaralla. Illalla sitten herkuteltiin kotona siankorvilla. Tässä muutama kuva Oukun reissulta, aluksi koko porukka (gööteillä on tässä kuvassa tosi fiksut ilmeet kun mie tein jonkun jännän äänen;)

1959891.jpg

1959897.jpg

Sitten itse päivänsankari:

1959884.jpg

1959900.jpg

1960373.jpg