Tämä viikonloppu ollaan vietetty todella tiiviisti kotinäyttelyssämme Rovaniemellä. Lauantai aloitettiin gööteillä jotka arvosteli Natalja Nekrosiene, Latviasta. Saaga debytoi juniori luokassa, ja meillä meni tosi hienosti:) Saaga oli eri/1 pn 3 ja SERTI!!!!! Vitsi, kun Tami saa olla nyt ylpeä tyttärestään. Onnittelut vielä omistaja Riikalle ja kiitos kun sain esittää Saagan! Onnittelut myös muille gööteille eritoten Ricolle vara-cacibista, Karkille cacibista ja Otsolle sertistä ja cacibista!:)

Gööttien jälkeen esitin yhden  keskikokoisen kk. portugalinpodengo Cajan (JMV-06, PL&PZJV-06, JV-06, V-06 Vehkakallion Caja), joka oli Rop ja sai sertin ja cacibin. Onnittelut Taijalle Cajan menestyksestä! :)

Lisää menestystä oli vuorossa buhund kehästä kun Asgeir (Maxfrin Asgeir) oli Rop, sai toisen sertinsä ja ekan cacibin! Lisäksi Asgeir valittiin ryhmässä viiden parhaan joukkoon! Hurjasti onnea Jonna ja Tuija!:)

Tässä Saagan serti poseeraukset (tyttö oli niin väsynyt ettei oikeen jaksanut seisoa enää kunnolla. Lisää kuvia myös minusta ja Tuutikista myöhemmin). Kuvat Laura Raudaskoski, kiitos!

683965.jpg

683970.jpg

Sunnuntaina olin sitten "treenaamassa" junior handler kilpailussa heeleri Tuutikin kanssa. Ja täytyy kyllä sanoa, että todella harjoittelun puolelle meni. Tai siis muuten suoritus oli aivan loistava ja Tuutikki jaksoi esiintyä hyvin koko kisan ajan... Mutta sitten pöydällä Tuutikki säikähti tuomaria niin pahasti että oli purra tätä.. No, tuomari kehui meitä loistavasta yhteistyöstä ja sanoi, että on tosi mahtavaa katsoa kun saan aran koiran parhaat puolet niin hyvin esiin. Ja ainakin tiedämme mitä kannattaa harjoitella, ennen Pellon näyttelyä;D